Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

PU Povratak prirodi

PU Povratak prirodi logo
Prizrenska 27
Beograd
Srbija
(011) 3076753, 4016199, 4074526
21-50
107272758
17807013

PU Povratak prirodi


U vrtiću Povratak prirodi slavimo povratak Prirode u život i vaspitanje gradske dece. Želja nam je da pokažemo da se, i u gradu, Priroda može doživeti svim čulima i da na taj način očuvamo, podržimo i razvijemo osećaj pripadnosti Prirodi u celini. Koncept obrazovanja i vaspitanja u Povratku prirodi, pored negovanja zelene ideje, podrazumeva brižljivo negovanje prirode svakog deteta. Kroz veliki broj kreativnih radionica, podstičemo dečje stvaralaštvo i slobodu. Verujemo da su individualni izbori deteta najčešće blizu njegovih stvarnih potreba, za kojima dete traga kroz redovan program, kao i kroz slobodnu igru, koja ima značajnu ulogu u vaspitanju deteta.

 

http://povratakprirodi.rs/

Šta nudimo našim zaposlenima?


U Povratku prirodi neguju se neformalno okruženje, otvorena komunikacija, harmonični odnosi i timski rad. Svaki zaposleni u okviru tima ima prostora za lični i profesionalni razvoj, kako u sferama formalnog obrazovanja, tako i van tih okvira. Tako su se u našem timu mnogi zaposleni vratili svojim zaboravljenim talentima, ili pronašli skrivene potencijale koje neguju i razvijaju. Bilo da štrikate, pevate, slikate, vozite skejt ili gajite puževe - svaki hobi i lični pečat dobro došao je u Povratku prirodi! 

Podelite na društvenim mrežama:

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.