Puzzle Software

Puzzle Software

O kompaniji

Puzzle Software je tim strastvenih IT profesionalaca i Agile ambasadora. Trudimo se da isporučimo softverska rešenja visokog kvaliteta našim klijentima i da pružimo najbolju edukaciju u oblasti Agilnog razvoja proizvoda. Poslujemo u USA i SEE regionu.

 

Prilagođena softverska rešenja razvijamo više od decenije za vodeće kompanije širom sveta. Naši razvojni timovi su takođe radili na start-up projektima, prilagođavajući se potrebama i biznis modelima naših klijenata.

Pored razvoja softvera za klijente, ponosni smo i na činjenicu da naš tim trenutno radi na sopstvenom proizvodu - aplikaciji MatchAbout

MatchAbout priča je počela kao start-up projekat. Od 2017. godine pa do danas MatchAbout se razvio u globalnu i jedinstvenu platformu za događaje.

Puzzle Software je prepoznat kao lider u Agile edukaciji u SEE regionu. Organizujemo sertifikacione Scrum i Agile kurseve u saradnji sa Scrum Alliance, pružajući ne samo osnovnu edukaciju pojedincima, već i coaching i mentorski programe skrojene po potrebama kompanija. Agile Serbia, podržana od strane Puzzle Software, svake godine organizuje najveći Agile skup u SEE regionu - Agile Serbia konferenciju, sa više od 500 posetilaca širom Evrope, i svetskim predavačima i trenerima.

Radno okruženje u Puzzle Software-u je podsticajno: radimo sa najnovijim tehnologijama, u stabilnim uslovima i visoko vrednujemo kreativnost, timski rad i integritet svakog člana tima. Plata nije jedini odraz vrednovanja nečije ekspertize. Postoje i mnogi drugi načini da pokažete svojim zaposlenima koliko su važni i zbog toga nudimo različite vidove napredovanja i unapređenja. Timski rad čini radnu atmosferu veoma prijatnom, kao i dobar odnos biznisa i razvojnih timova, transparentnost i komunikacija.

Ako i vi svaki novi profesionalni izazov prihvatate sa puno strasti i ako volite da eksperimentišete sa novim tehnologijama i različitim poslovnim pristupima, možda je pravi trenutak da se pridružite našem timu

Za više informacija o Puzzle Software-u posetite  www.puzzlesoftware.rswww.agile-serbia.rs, www.matchabout.events  ili nas direktno kontaktirajte. 

Kontakt

Društvene mreže
Adresa

Vukasovićeva 21L, Beograd, Srbija

Kontakt
Matični broj

20882956

PIB

107849973

Broj zaposlenih

< 20