Radun AVIA d.o.o.

Radun AVIA d.o.o.

O kompaniji

Radun AVIA d.o.o. je osnovana 2002. godine u Novom Sadu, zajedničkim ulaganjem kompanije Petrobart d.o.o. koja je donela ime AVIA u Srbiju, i porodice Radun, koju je Ilija Radun uveo u naftni biznis osamdesetih godina prošlog veka. Decembra 2003. godine, Radun AVIA d.o.o. je otvorila benzinsku stanicu renoviranu po najnovijim standardima, kako u izgledu tako i u preciznosti rada i kvalitetu usluge. Od tada, Radun AVIA d.o.o je izrasla u stabilnu, finansijski čvrstu i profitabilnu kompaniju sa bazom klijenata, koja broji preko 1000 kompanija. Počevši sa jednom benzinskom stanicom i 20 zaposlenih lica, za deset godina narasli smo na 22 benzinskih stanica sa 174 zaposlena lica, sa jasnom idejom i čvrstom namerom za dalje proširenje mreže, kako bismo na pravi način zadovoljili potrebe naših kupaca i izašli u susret novim potrebama tržišta. 

Osnivači nameravaju da i dalje razvijaju kompaniju, širenjem mreže benzinskih stanica i proširenjem stručnog tima zaposlenih. Glavni ciljevi kompanije Radun AVIA d.o.o jesu unapređivanje odnosa sa poslovnim partnerima, konstantan rad na kvalitetu usluge, uvođenje novina na domaće tržište maloprodaje naftnih derivata kao i transfer znanja iz AVIA sistema u Evropi. 

Kontakt

Radun AVIA d.o.o.

  • Put Šajkaškog odreda 2a
  • Novi Sad
  • Srbija
  • PIB: 100731198
  • Matični broj: 08761191

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.