SBB d.o.o.
SBB d.o.o.

SBB d.o.o.

O kompaniji

Više od 20 godina nas spaja ljubav i strast prema vrhunskoj tehnologiji i komunikacijama, zato smo danas vodeći operator kablovske, satelitske i internet televizije, a pružamo i usluge interneta i fiksne telefonije. 


Naši zaposleni su naša najveća snaga i brinemo o potrebama svakog člana SBB tima, pružajući podršku kroz bonuse i poklone, nagrade, edukacije i usavršavanja, dobrovoljno zdravstveno osiguranje, timska druženja i slično. 


SBB posluje u okviru United Grupe, vodećeg telekomunikacionog i medijskog operatora Jugoistočne Evrope, koja posluje u osam zemalja.

Beneficije

Proces selekcije

Ukoliko želiš da budeš deo inovativnog i proaktivnog tima, da radiš u okruženju koje te svakodnevno motiviše, možda si baš ti kandidat koga tražimo.


Kako izgleda naš proces selekcije?


Kada pronađeš poziciju za koju si zainteresovan/a prvi korak je da se prijaviš i pošalješ svoj CV. Naš HR tim pažljivo pregleda svaku poslatu biografiju i kategoriše prema unapred definisanim kriterijuma oglašene pozicije.


Kandidati čiji se profesionalni profil najviše poklapa za aktuelnim zahtevima pozicije biće kontaktirani putem telefona radi dogovora oko termina intervjua i upoznavanja sa daljim tokom procesa selekcije.


U zavisnosti od same pozicije za koju konkurišeš proces selekcije se može sastojati od jednog ili dva kruga razgovora i ukoliko je potrebno stručnog testa i/ili upitnika o ličnosti.


Tokom intervjua imaćeš priliku da se upoznaš sa našim HR predstavnikom i svojim budućim menadžerom ili menadžerkom. Želimo da se bolje upoznamo sa tobom, da popričamo o tvom radnom iskustvu i motivaciji za rad na konkretnoj poziciji. Takođe, imaćeš priliku da se bliže upoznaš sa zaduženjima na konkretnoj poziciji, organizacijom rada u konkretnom sektoru i kulturom kompanije.


Tokom celog procesa selekcije HR će ti biti na raspolaganju za sva pitanja i informacije u vezi koraka i toka procesa selekcije.


Nakon završetka procesa selekcije možeš očekivati povratnu informaciju sa naše strane o ishodu istog.


Važno nam je da proces selekcije bude transparentan i objektivan i da iz ovog procesa poneseš prijatno iskustvo.

Vrsta selekcije
Test
Intervju

Kontakt

Društvene mreže
Adresa

Bulevar Peka Dapčevića 19, Beograd, Srbija

Kontakt
Matični broj

17280554

PIB

101038731

Broj zaposlenih

> 1000