SINERGIJA health & fitness concept

SINERGIJA health & fitness concept

O kompaniji

SINERGIJA je sportski centar, koji je među prvima na našem prostoru zastupio funkcionalni fitnes kao primarni metod fizičke aktivnosti. Osnovani smo 2015. godine, a u ovom trenutku možemo da se pohvalimo sa preko 20 000 održanih trening časova i stotinama zadovoljnih članova koji su naša najbolja referenca.

Od 2015. godine kada smo započeli naše poslovanje, stremimo konstatnom poboljšavanju i unapredjenju usluga i ponude koje pružamo. Tokom 2021. godine uradili smo reorganizaciju i proširenje i od tada se prostiremo na oko 2500m2 i pružamo najkvalitetniji i sveobuhvatan pristup zdravlju i fitnesu svojim članovima.

U sklopu Sinergije postoji nekoliko departmana koji su funkcionalno i organizaciono odvojeni koji nude različite pristupe fitnesu i rekreaciji kao što su Gym, Cross, Athletic, Mind & Body Studio, Kids, Recovery,  Running i dr . Pored toga članovima je na raspolaganju uredjeni parking za automobile i dvotočkaše, prostrane svlačionice sa tuševima i ormarićima za lične stvari, cafe bar i nekoliko Lounge zona za opuštanje pre i nakon treninga, kao i prodavnica opreme i dodataka ishrani.

Nalazimo se na pristupacnoj lokaciji u novom centru Novog Beograda, pored najviše zgrade - Kule WEST 65. Takodje, u našoj neposrednoj blizini nalazi se šoping centar Delta city, i više modernih stambenih kompleksa kao što su West 65, Wellport, Belville, A Blok, Savada, The One, a isto tako i poslovnih centara Airport city, Belgrade Office Park, Belgrade Business Center.

Podelite vaše utiske o kompaniji na osnovu dobijenih informacija iz profila.

Kontakt

Adresa

Sremskih odreda 14 05, 24, Beograd, Srbija

Matični broj

21274062

PIB

109953470