Sky Edu doo-logo

Sky Edu doo

While we value hard work and dedication, having fun, sharing ideas and spending quality time together makes us US.

Sky Edu doo-bg

O kompaniji

SkyEdu je deo internacionalne korporacije koja pruža najbolje moguće iskustvo svojim klijentima u konsalting i outsourcing uslugama. Iako cenimo naporan rad i posvećenost, deljenje novih ideja, provođenje kvalitetnog zajedničkog vremena dok se pritom zabavljamo je ono što nas čini posebnim. 

Radimo za kompanije iz raznih industrija. Naši klijenti dolaze iz Nemačke, Austrije, Švajcarske, UK... Cilj nam je da svako od nas učestvuje u kreiranju okruženja u kome svako ima mogućnost da primeni svoja znanja, i još važnije, da stiče nove veštine i stručnost u onome što radi. Ovo nam je važno, jer se tako i mi razvijamo kao pojedinci, tako naš tim raste i sve to nam pomaže da pružamo bolju uslugu našim klijentima.
Mi smo mlada kompanija, i zato se trudimo da ovladamo što većim brojem veština koje će nam biti od koristi u budućnosti. Od novih i budućih kolega očekujemo otvorenost, spremnost da uče i da se razvijaju jer u njihovoj želji i spremnosti leži i naša motivacija. Sve to mogućim čini topla i prijateljska dobrodošlica i atmosfera.
Petkom u našem prostoru zajedno učestvujemo u nekoj priči pa tako pretvaramo kancelariju u kafić za cocktail day, u otmeni restoran za zimsku žurku, u studio za karaoke party...
Kako bismo odgovorili na sva tvoja pitanja, pozivamo te da se prijaviš slanjem mejla na adresu hr@theskyedu.com i biće nam zdovoljstvo da se upoznamo i odgovorimo na sve tvoje nedoumice.

Beneficije

Obezbeđena oprema za rad

Edukacija, profesionalni razvoj

Zdravlje

Privatno zdravstveno osiguranje

Hrana i piće

Voće, tegla nutele, slatkiši, sokovi, kafa, Happy Friday lunches

Sport i rekreacija

Fitpass

Timska druženja

proslave rođendana, radnika meseca, uspeha kompanije

Obuke, konferencije

Proces selekcije

Trudimo se da proces slekecije bude brz i zabavan. Prvi razgovor vodi naš regruter, a zatim drugi korak bude razgovor sa menadžerom tima za koji se radi selekcija. Važno nam je da se kandidati osećaju prijatno tokom ovog procesa da bismo mogli što bolje da se upoznamo i kroz međusobnu procenu da utvdimo da li uspostavljamo saradnju ili ne. 

Za sva pitanja ili nedoumice stojimo na raspolaganju i slobodno pošaljite mail na recruitment@theskyedu.com

Kompanijski brendovi

Vesti i Blog

Kontakt

Sky Edu doo

Sky Edu doo

Društvene mreže

Adresa

Rudnička 14

Beograd, Srbija

Kontakt

0611089316

Matični broj

21572675

PIB

111926920

Broj zaposlenih

20 - 50

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.