Team Force d.o.o.-logo

Team Force d.o.o.

S tobom snažniji!

Team Force d.o.o.-bg

O kompaniji

Team Force d.o.o. je deo nemačke grupacije koja se bavi online prodajom tehničkih proizvoda u oblasti grejanja i lider je na evropskom online tržištu. Njena prednost ogleda se u izvanrednoj optimizaciji sajtova sa sve većim performansama servera, raznovrsnog i detaljnog online sadržaja, kao i u "user-friendly" dizajnu i digitalnom marketingu. Snagu kompanije čini sinergija sedam online prodavnica na kojima se kupovina obavlja iz pet različitih zemalja, a Team Force d.o.o. predstavlja njenu najmlađu i najveću snagu.

Naš Team Force d.o.o. počeo je sa par zaposlenih, ali u želji za rastom iznedrili su se timovi Specijalista prodaje, Specijalista podrške kupcima, tim za Održavanje sajtova i Ljudski resursi. Takvi ambiciozni timovi sa pobedničkim načinom razmišljanja, izraženom međusobnom saradnjom, zabavnom energijom i entuzijazmom ne prestaju da se razvijaju. Naša radna kultura i poverenje postali su deo svakog zaposlenog gde pojedinačni doprinosi postaju bitni i primećeni.

Dok pozitivna energija ukrašava naš savremen i moderan poslovni prostor sa najnovijom radnom opremom ujedno nam daje priliku da radimo na efikasan i brz način i čini da se u radu osećamo prijatno i sigurno.

Ako govorite jezike kao što su: nemački, francuski, italijanski, holandski ili švedski, pozivamo vas da se pridružite jednoj uzbudljivoj i razvojnoj priči koja ne prestaje da se ispisuje.

Beneficije

Dobrovoljno zdravstveno osiguranje

Fleksibilno radno vreme

Obezbeđena oprema za rad

Obezbeđen parking

Hrana i piće

Nagrade, bonusi, pokloni

Timska druženja

Proces selekcije

Proces regrutacije i zapošljavanje kandidata u Team Force d.o.o. je jedno od ključnih zaduženja tima za ljudske resurse. Procesu pristupamo transparento i susretljivo sa ciljem da obe strane budu zadovoljne svojim izborom.

Sve počinje sa vašom Prijavom na oglas za radnu poziciju. Nakon što primimo sve radne biografije, tim ljudskih resursa nastavlja sa procesima:

Pred - selekcija: Deo selekcije gde tim ljudskih resursa vrši procenu pristiglih biografija i na taj način biramo kandidate koji najviše odgovaraju zahtevima navedene pozicije.

Selekcija: Naš proces selekcije karakterišu 3 etape razgovora:

Prvi krug podrazumeva proveru znanja specifičnog stranog jezika, dok u drugom krugu HR Predstavnik saznaje više o vašim poslovnim ambicijama, interesovanjima i željama za razvoj. Takođe, taj razgovor vam daje priliku da saznate sve ono što vas zanima o nama kako biste procenili da li smo mi kao poslodavac prvi izbor za vaš karijerni i profesionalni put. Treći deo procesa selekcije namenjen je finalnim kandidatima koji u razgovoru sa direktorom i HR Predstavnikom dolaze do najbližeg poklapanja u međusobnim očekivanjima.

Onboarding: Nakon samog zapošljavanja, sa ponosom i sa nestrpljenjem upoznajemo nove kolege sa ostalim članovima tima, uvodimo u način rada firme i pripremamo sve neophodne radne uslove za prve poslovne korake.

Kompanijski brendovi

Vesti i Blog

Kontakt

Team Force d.o.o.

Team Force d.o.o.

Adresa

Omladinskih Brigada 31

Novi Beograd, Srbija

Matični broj

21348635

PIB

110424682

Broj zaposlenih

20 - 50

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.