TEHNIKA K.B.

TEHNIKA K.B.

O kompaniji

Kompanije Tehnika KB osnovana je 1995. godine kao društvo sa ograničenom odgovornošću. Početak je bio u proizvodnji ekstrudiranih poluproizvoda od termoplastičnih materijala u obliku ploča, punih okruglih profila i debelozidnih cevi, kao i gotovih proizvoda nastalih mašinskom obradom pomenutih poluproizvoda (zupčanici, lančanici, ležajevi, točkovi i sl.). Uporedo sa ovim programom počelo se sa radom na proizvodnji uređaja za pripremu vode.
 
Poslovanje Tehnike KB danas je do sta rašireno. Pored sopstvene proizvodnje, Tehnika KB je zastupnik i velikih svetskih kompanija iz oblasti termoplastičnih materijala (kao što su Simona, Qu adrant i Wefapress), proizvođača pumpi (Grundfos, Grun Pumpen), PVC ventila i fazonskih komada (Praher Valves) i još mnogih drugih.


Pretežna delatnost "TEHNIKA" K.B. d.o.o. je proizvodnja ploča, listova, cevi i profila od plastičnih masa, proizvodnja opreme za agresivne medije i hemijsku pripremu vode kao i usluge projektovanja i montaže armatura, cevovoda i procesne opreme od termoplasta.

TEHNIKA K.B. svojim zaposlenima obezbeđuje stručno usavršavanje na obostranu korist. Nastoji da im pruži bezbedno okruženje za rad,  adekvatnu zaštitu na radu i dobar životni standard.U nastojanju da zadovolji zahteve kupca i društva, posebnu pažnju TEHNIKA  K.B. posvećuje ekološkim aspektima svojih aktivnosti.
 

Kontakt

TEHNIKA K.B.

  • Surčinska 9N
  • Beograd
  • Srbija
  • PIB: 100390723
  • Matični broj: 17063405

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.