VIDEOMONT DOO

VIDEOMONT DOO

O kompaniji

Mi smo mlada, perspektivna i dobro organizovana firma koja se bavi maloprodajom i uslugama iz oblasti opreme za tehničku zaštitu. U svom timu imamo stručna lica iz oblasti projektovanja i planiranja sistema tehničke zaštite, kao i stručnjake za procenu rizika i planiranje i izvođenje radova.

Videomont d.o.o. je kadrovski i tehnički opremljen za izvođenje radova u pristupnoj i transportnoj mreži. Ova mreža je zasnovana na bakru i optici. Visoko-kvalifikovani kadar licenciran je od strane inženjerske komore Srbije za izvođače radova (licenca 453).

U implementaciji tehničkih rešenja koristimo opremu najpoznatijih svetskih proizvođača: Hikvision, Dahua, Faraday, Milesight, Teletek, Paradox, Matrix, Eura, D-Link…

Videomont nudi usluge i rešenja, po principu ključ u ruke, neophodnih za implementaciju mera koje donose najveći nivo kvaliteta i sigurnosti mrežnih operacija. Naše usluge i rešenja, uključuju planiranje mrežnih i sigurnosnih sistema, testiranje, implementaciju i rad tehničke i programske opreme.

Trudimo se da nastupimo na tržištu bezbednosti svojim iskustvom i trudom i time pokažemo da smo vredni poverenja. Mi ćemo se i u budućnosti truditi da Vam izlazimo u susret sa novijom i boljom opremom i boljim uslugama – zato što je Vaša bezbednost naša obaveza!

Kontakt

VIDEOMONT DOO

  • Tošin bunar 166/2
  • Beograd
  • Srbija
  • PIB: 109100621
  • Matični broj: 21126179
  • Broj zaposlenih: < 20

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.