Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Infostud i Naučno – tehnološki park Novi Sad potpisali sporazum o saradnji


Naučno-tehnološki park Novi Sad i Poslovi Infostud potpisali su Sporazum o međusobnoj saradnji u cilju unapređenja rada u oblastima svojih delatnosti i jačanja saradnje obe organizacije, kako bi se postigli što bolji rezultati.

Shodno tome, ova međusobna saradnja podrazumevaće i razvoj zajedničke online platforme za potrebe sajta Naučno tehnološkog parka, što će u nastavku korisnicima znatno olakšati pretragu otvorenih radnih pozicija u kompanijama članicama NTP Novi Sad.

Zajedno ćemo raditi na aktivnostima koje su usmerene ka međusobnoj edukaciji i promociji, kao i na uspostavljanju saradnje između NTP Sad i kompanija članica NTP Novi Sad sa Infostudom.

Ovim Sporazumom obuhvaćene su, ujedno i posebne finansijske pogodnosti kompanijama članicama Naučno-tehnološkog parka Novi Sad prilikom korišćenja usluga koje pruža Infostud.

Naučno-tehnološki park Novi Sad d.o.o. osnovala je Autonomna pokrajina Vojvodina radi pružanja infrastrukturnih i stručnih usluga svojim članicama – visokotehnološkim i srednjetehnološkim privrednim društvima, inovacionim organizacijama, naučnoistraživačkim i visokoškolskim ustanovama, s ciljem što brže primene i razvoja novih tehnologija, kao i radi stvaranja i plasmana novih proizvoda i usluga na tržištu. Osnovni cilj osnivanja i razvoja NTP Novi Sad je ubrzani tehnološki razvoj grada Novog Sada, Autonomne Pokrajine Vojvodine, Republike Srbije, ali i celog regiona.

Kompanija Infostud objedinjuje vodeće sajtove koji obezbeđuju rešenja za zapošljavanje, kako za kandidate, tako i za poslodavce. Sama misija Infostuda je da efikasno povezuje kandidate i poslodavce, pomagajući im u procesu zapošljavanja i građenja karijere i čineći zajedno sa njima tržište rada boljim, a Srbiju boljim mestom za rad.

Podelite na društvenim mrežama

Direktan link do vesti