Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Kako je raditi u banci „Credit agricole Srbija“


Kandidati koji traže posao preko našeg sajta, a interesantan im je rad u banci „Credit agricole Srbija“,  moći će sve tražene informacije o ovom poslodavcu da pronađu na jednom mestu, u njegovom profilu, u rubrici “Upoznajte poslodavce”.

Pored aktuelnih otvorenih radnih pozicija, u profilu se nalazi odeljak “O nama”, u kome se, između ostalog, nalaze najinteresantnije informacije  o kompaniji, a navedena je I konkretna e-mail adresa preko koje kandidati mogu stalno slati prijave za radna mesna. Zanimljiv je i deo “Zašto mi”, gde, između ostalog, možete pročitati iskustva studenata koji su bili na praksi u kompaniji, zatim o društvenom poslovanju firme, kao i brizi o zaposlenima.

U profile se mogu naći i iskustva zaposlenih u banci „Credit agricole Srbija“. Vlastimir Filijović, regionalni direktor za Vojvodinu „CA Leasing“, ističe da postoje velike mogućnosti za profesionalni razvoj.

- Rad u CA Leasing Srbija kao deo velike Credit Agricole grupe predstavlja pre svega čast ali sa druge strane i veliku odgovornost da se na postavljene ciljeve odgovori na nabolji mogući način.
Svakodnevni poslovni izazovi pred kojima se nalazimo pomažu nam da otkrijemo svoje prave mogućnosti i pomeramo granice sopstvene sposobnosti svakim danom sve više. Zadovoljan sam što  zaposleni u CA Leasing Srbija dobiju šansu da pokažu svoj maksimum a ovde ću zastati i citirati čuvenog Nemačkog filozofa Artura Šopenhauera: „Najbolje što u životu možete očekivati je dobra šansa“ – ističe Vladimir.

U profilu se nalazi  i “zid” na kome se nalaze aktuelnosti sa kompanijskih profila na društvenim mrežama, zatim spisak beneficija na koje zaposleni mogu računati, kao i video/foto galerija u kojoj je predstavljena atmosfera unutar kompanije.

Više detalja o ovom poslodavcu možete pogledati na sledećem linku: http://poslovi.infostud.com/poslodavac/credit-agricole-srbija/1713

Podelite na društvenim mrežama

Direktan link do vesti