Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Međunarodni program prakse UniCredit Grupe: Tromesečni program, plaćeni svi troškovi i mesečna primanja od 700 evra


Fondacija UniCredit i univerziteti je četvrtu godinu zaredom otvorila konkurs za Međunarodni program prakse, u okviru kojeg će 25 studenata iz Evrope, imati priliku da provede tri meseca na praksi u bankama članicama UniCredit Grupe u Austriji, Bosni i Hercegovini, Češkoj Republici, Nemačkoj, Mađarskoj, Italiji, Rumuniji, Rusiji i Srbiji. Praksa će se održati u periodu od juna do avgusta 2017. godine, a ovom prilikom Fondacija UniCredit i univerziteti će za izabrane studente pokriti troškove putovanja, izdavanja vize i drugih troškova u visini do 1.000 evra. Pored toga za učesnike prakse biće obezbeđena mesečna sredstva u iznosu od 700 evra. 

Za Međunarodni program prakse u bankama širom UniCredit Grupe mogu da se prijave:

- studenti upisani na barem drugu godinu studija univerziteta jedne od zemalja u kojima UniCredit posluje

- državljani jedne od zemalja u kojima UniCredit posluje, bez obzira na to u kojoj zemlji studiraju

Prijave se vrše isključivo putem sajta www.unicreditanduniversities.eu. Svu dokumentaciju je neophodno poslati na engleskom jeziku u PDF formatu najkasnije do 26. marta, a Naučni komitet Fondacije će do 2. maja izabrati 25 stažista.

UniCredit Banka u Srbiji se takođe priključila programu i tom prilikom obezbedila praksu za studente iz Evrope specijalizovane za razvoj softvera (Software developer).

Više informacija o obrazovnim profilima i celokupnom programu prakse možete naći na sajtu Fondacije UniCredit i univerziteti www.unicreditanduniversities.eu.

*Zemlje u kojima posluje UniCredit: Austrija, Bosna i Hercegovina, Češka Republica, Nemačka, Mađarska, Italija, Rumunija, Rusija i Srbija.

Podelite na društvenim mrežama

Direktan link do vesti

Komentari na vest (1)


  • milica

    pre 7 godina i 1 mesec

    Poštovani! Da li važi samo za studente ili i one koji su završili fakultet,a nisu zaposleni? S poštovanjem