Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Zapošljavamo 200 inženjera svih senioriteta

Promo tekst

Naš domen su embedded sistemi, a znanje i 30 godina iskustva nas je kvalifikovalo za razvoj onih najkompleksnijih, ugrađenih u automobile.

Softver u takvim sistemima
– sigurnosno kritičan, vremenski trigerovan, operativan u slučaju otkaza –
je naš posao, ekspertiza i strast.
 

Pridruži nam se 

Autonomna vožnja je sledeća tehnološka revolucija, ponajviše zbog svog uticaja na bezbednost i kvalitet života. Pri tome je tehnološki toliko zahtevna da će postati osnova na kojoj će se graditi druge tehnologije, servisi i aplikacije. Zamislite svet u kome svako putovanje predstavlja dobitak vremena!

Svi naši kijenti rade na problemima autonomne vožnje i računaju na našu pomoć pri rešavanju njenih najkompleksnijih elemenata - od urbane vožnje za BMW, preko potpune autonomije na autoputevima za AUDI, ili aplikacije za parkiranje za Hyundai i KIA - mi zajedno sa našim klijentima radimo na razvoju automobila koji će nas voziti u bliskoj budućnosti.

RT-RK zapošljava 200 inžinjera svih senioriteta

Ovo je prilika da budete deo pionirskog razvoja koji će obeležiti i blisku i daleku budućnost.

RT-RK je sistem koji već 30 godina radi na najizazovnijim temama iz oblasti razvoja kompleksnog sofvera koji radi u realnom vremenu, a trenutno na četiri lokacije u regionu – Novom Sadu, Beogradu, Banja Luci i Osijeku. Oblasti su razne, a danas smo se uhvatili u koštac sa autonomnom vožnjom. U našem timu se već nalaze neki od najvećih sofverskih eksperata koje imamo u zemlji, ali mi volimo i sveže ideje i nove perspektive. Kod nas se mnogo uči ali se i mnogo napreduje. Ne volimo kad nas inženjeri napuštaju, ali svako ko je otišao iz RT-RK, otišao je kao bolji inženjer. Puno ulažemo u kontinuirani razvoj naših inženjera, kroz mentorski rad, obuke i kroz podršku akademskoj karijeri, ako za to postoji želja i volja.

Sve što drugi nude, nudimo i mi. Naveli smo one stvari gde znamo da smo najbolji. To je ono što drugi nemaju.

Pozicije 

  1.  Junior Embedded Engineer in area of Automotive Software Development
  2. Embedded Engineer in area of Automotive Software Development:
  3. Scrum Master in area of Automotive Embedded Software Development:
  4. Automotive BCM Engineer - Customer Build Framework /Tools development
  5. Automotive Embedded Software Architect:
  6. Senior Automotive Software Developer
  7. Professional Automotive Software Developer
  8. Junior Automotive Software Developer
  9. Automotive Quality Engineer
  10. Automotive Project Manager
  11. Automotive Software Test Developer

 

Podelite na društvenim mrežama

Direktan link do vesti