Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Završen prvi Letnji Hakaton

Prvi letnji hakaton u organizaciji Poslova InfostudHello World-a i Poslonauta završen je nakon 24h programiranja u prostorijama Playground-a.

15 timova imalo je zadatak da stvori novu ideju za digitalizaciju oglasa, a nagradni fond od 3500 evra, podelila su tri tima. Pobednički tim bio je Code generators 2, drugo mesto zauzeli su Red miners-i, dok su trećeplasirani bili Reza i Musketari.

Stručni žiri, u sastavu: Sonja Ćetković (direktor Poslova Infostud), Kosta Andrić (izvršni direktor ICT Hub-a), Vladimir Tošić (Coca Cola Company) i Vukašin Stojkov (Startit) imao je težak zadatak da od 15 timova izabere tri najbolja, s obzirom na kreativnost i zanimljiva rešenja učesnika.

Sjajne ideje imali su i ostali timovi: F4T, DM, Mambole, Megazord, Tri i po programera, undefined, Tri musketara, Kijanu Rivs, Dynamic duo, Motiku u ruke, quickSort, Summertime. 

Hvala svim učesnicima i žiriju za kreativan vikend, prepun novih ideja i pametnih mladih ljudi koji su za samo dan osmislili nešto novo i sve iznenadili svojim znanjem i talentom.

Do sledećeg hakatona! 

Datum postavljanja:


Podelite na društvenim mrežama:

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.