Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Konkurs je istekao.

Menadžer nabavke repromaterijala/Purchasing Manager

Forma Ideale d.o.o.

Kragujevac, Skladišni centar 13

03.07.2021.

ugovor puno radno vreme

Glavne aktivnosti:

 • Planiranje isporuka i zaliha repromaterijala - analiza potrošnje i potreba prema godišnjim i mesečnim proizvodnim planovima. Planiranje kvartalnih projekcija, kreiranje mesečnih i nedeljnih/terminskih narudžbina/isporuka. U sklopu planiranja repromaterijala, definisanje i vođenje optimalnog lagera repromaterijala (utvrđivanje bezbednosnog i operativnog lagera).
 • Analitika cena – praćenje cena sirovina i analiza cenovnih trendova po kategorijama i grupama repromaterijala. Istraživanje i analiza proizvođača repromaterijala za nameštaj (prikupljanje alternativnih ponuda) i obilazak postojećih i potencijalnih dobavljača.
 • Analitika trendova nabavke – analiza prometa sa dobavljačima, analiza učešća i promena u učešću po kategorijama i grupama. Utvrđivanje prioritetnih kategorija/grupa za rad na unapređenjima (rad na uštedama, upravljanje rizikom).
 • Rad na implementaciji i razvoju novih dobavljača i preciziranje krovnih uslova saradnje u okviru utvrđenih pravila kompanije (vođenje komercijalnih pregovora, kompletiranje ugovora i uvođenje novog dobavljača u lanac snabdevanja FI).
 • Praćenje performansi dobavljača, analiza kvalitativnih i logističkih reklamacija i rad na implementaciji korektivnih akcija.
 • Vođenje godišnjih pregovora sa dobavljačima.
 • Osiguranje usaglašenosti procesa nabavke sa zahtevima standarda upravljanja kvalitetom ISO 9001, ISO 14001 i  standarda FSC.

Uslovi za prijavu:

 • VI ili VII stepen stručne spreme
 • Poznavanje rada na računaru (MS Office). Prednost imaju kandidati sa dobrim poznavanjem Microsoft Excel-a
 • Obavezno poznavanje engleskog jezika (C1 nivo)
 • Minimum 2 godine iskustva (prednost imaju kandidati sa iskustvom na sličnim poslovima)

Lične sposobnosti:

 • Posvećenost detaljima
 • Komunikativnost
 • Dobra organizacija vremena i prioriteta
 • Proaktivnost
 • Timski duh

Biće kontaktirani samo kandidati koji uđu u uži izbor.

Na osnovu Zakona o zaštiti podataka o ličnosti (“Sl. glasnik RS”, br. 87/2018), Pravilnika o zaštiti podataka o ličnosti privrednog društva “Forma Ideale” doo Kragujevac i Politike privatnosti privrednog društva “Forma Ideale” doo Kragujevac, neophodno je da se kanditati prilikom slanja svojih prijava, na sajtu “Forma Ideale” doo Kragujevac - Oglasi za posao, informišu o načinu dostavljanja ličnih podataka u prijavama za posao.

U obradu će biti uzete samo prijave kandidata koje sadrže lične podatke koji su zakonom dozvoljeni i to: ime i prezime, adresa, poštanski broj, grad,država, kontakt telefon, e-mail, obrazovanje, poznavanje rada na računaru, poznavanje stranog jezika, prethodno zaposlenje i poželjna oblast rada.

Sve prijave kandidata koje sadrže lične podatke, van pobrojanih  koji nisu dozvoljeni i nisu u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti neće biti uzete u razmatranje.

  Konkurs je istekao.

  Forma Ideale d.o.o.

  Forma Ideale je regionalni lider industrije nameštaja sa preko 1.700 zaposlenih i 39 salona nameštaja u Srbiji. Sedište kompanije je u Kragujevcu, gde je smeštena proizvodnja pločastog nameštaja, dok se tapacirani nameštaj proizvodi u Majdanpeku. Kompanija je najveći srpski izvoznik nameštaja, sa konstantnim godišnjim rastom izvoza u 44 zemlje na 4 kontinenta i izvoznim plasmanom od 80% godišnje proizvodnje što čini 2.500.000 komada nameštaja. Strategija poslovanja kompanije Forma Ideale jeste praćenje…

  Više o poslodavcu

  Podelite na društvenim mrežama

  Direktan link do oglasa

  Prijavite problem sa oglasom

  Ukoliko postoji problem sa ovim oglasom (netačne, neažurne informacije ili slično), molimo vas da nam ga prijavite ovim putem.

  Vaš komentar je vidljiv isključivo zaposlenima sajta Poslovi.infostud.com. Ostavljanjem komentara na ovaj konkurs nećete konkurisati na oglas.

  Oglas za posao je sačuvan...

  Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?