Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Konkurs je istekao.

Print Designer

LINKgroup

Beograd

01.09.2020.

ugovor puno radno vreme

Mi smo ​LINKgroup​, misijom vođena kompanija. Sa velikom strašću i ambicijom želimo da pomognemo našim korisnicima da postanu uspešniji. Mi iskreno verujemo da je obrazovanje osnov uspeha svakog pojedinca, ali isto tako znamo da današnje obrazovanje ne odgovara potrebama vremena u kom živimo. Zato se trudimo da ga iz korena promenimo i prilagodimo savremenim generacijama. Između naših vizija i realnosti postoji jedino akcija, koju od 1998. godine dosledno sprovodimo. Ako mislite da ste upravo vi neko ko želi da u tom ogromnom poduhvatu bude deo našeg tima, otvoreni smo da se upoznamo i zajedno menjamo svet obrazovanja nabolje. 

LINKgroup se više od 20 godina uspešno bavi profesionalnom edukacijom i srednjim i visokim obrazovanjem. Poslujemo na teritoriji Srbije, Bosne i Hercegovine, Rumunije, Republike Moldavije i Sjedinjenih Američkih Država, a putem jedinstvenog e-Learning sistema okupljamo polaznike iz preko 120 zemalja sveta. 

LINKgroup obrazovna alijansa okuplja obrazovne institucije: ​ITAcademy​, ​BusinessAcademy​, InternetAcademy​, ​CompanyAcademy, OKschool​, ​Visoku školu za informacione tehnologije​, ​ekonomiju i preduzetništvo – ITEP​, Visoku školu strukovnih studija za informacione tehnologije – ITS​, ​Fakultet savremenih umetnosti – FSU​, ​Srednju školu za informacione tehnologije – ITHS​, ​Savremenu gimnaziju, ​International School i Savremenu osnovnu školu.

U kompaniji koja se neprestano razvija novi, kvalitetni ljudi su uvek dobrodošli, zato vas pozivamo da nam se pridružite na poziciji:

 Print Designer (Beograd)

Zaduženja i odgovornosti:


izrada kvalitetnih, vizuelno dopadljivih i kreativnih grafičkih rešenja;
dizajniranje oglasnih i drugih promotivnih materijala;
obrada i priprema fotografija;
saradnja sa štamparijama, priprema i slanje materijala za štampu;
saradnja sa web dizajnerima i developerima na poslovima web dizajna i dizajna aplikacija.
Kvalifikacije i veštine:
kreativnost, visoki estetski kriterijumi, ali i prilagodljivost različitim grafičkim stilovima;
odlično poznavanje alata Adobe Photoshop CC, Adobe Illustrator CC i Adobe InDesign CC;
poznavanje fotografije;
visok nivo profesionalnosti i posvećenosti poslu;
dobre komunikacijske i organizacione veštine;
brzina i preciznost, poštovanje rokova;
razumevanje specifičnosti print dizajna i dizajna za digitalne medije;
poznavanje HTML i CSS jezika je prednost;
rad na macOS-u;
poželjno iskustvo od najmanje godinu dana;
posedovanje ACE sertifikata je prednost.


Potrebna dokumenta:
CV;
propratno pismo;
obavezan portfolio.


Benefiti:
rad u profesionalnom i dinamičnom okruženju, koje se neprekidno razvija;
nagrađivanje u skladu sa postignutim rezultatima;
mogućnost daljeg profesionalnog usavršavanja.


Mi se bavimo jednom od najlepših delatnosti na svetu: radimo sa mladim ljudima, budućim liderima ovog sveta, i pomažemo im da ostvare uspeh u životu. Zato tražimo ljude koji su prirodno gostoljubivi, koji su pozitivni, energični i ljubazni. Prepoznajete se u ovome? Radovaćete se radu sa nama. 

Ukoliko smatrate da ispunjavate navedene kriterijume, pošaljite nam svoj CV sa propratnim pismom i portfoliom radova putem platforme Infostud.

Nepotpune prijave neće se uzimati u obzir.

Više o kompaniji možete videti na sajtu: www.link-group.eu.

Ovaj poslodavac odgovara na vaše prijave

LINK group d.o.o.

Mi smo LINK group, misijom vođena kompanija. Sa velikom strašću i ambicijom želimo da pomognemo našim korisnicima da postanu uspešniji. Mi iskreno verujemo da je obrazovanje osnov uspeha svakog pojedinca, ali isto tako znamo da današnje obrazovanje ne odgovara potrebama vremena u kome živimo. Zato se trudimo da ga iz korena promenimo i prilagodimo savremenim generacijama. Između naših vizija i realnosti postoji jedino akcija, koju od 1998. godine dosledno sprovodimo. Ako mislite da ste upravo vi…

Više o poslodavcu

Podelite oglas

Podelite na društvenim mrežama

Direktan link do oglasa

Konkurs je istekao.

Prijavite problem sa oglasom

Ukoliko postoji problem sa ovim oglasom (netačne, neažurne informacije ili slično), molimo vas da nam ga prijavite ovim putem.

Vaš komentar je vidljiv isključivo zaposlenima sajta Poslovi.infostud.com. Ostavljanjem komentara na ovaj konkurs nećete konkurisati na oglas.

Oglas za posao je sačuvan...

Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?