Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Konkurs je istekao.

SEO Asistent

LINK group

Beograd

23.06.2020.

ugovor puno radno vreme

Mi smo LINKgroup, misijom vođena kompanija. Sa velikom strašću i ambicijom želimo da pomognemo našim korisnicima da postanu uspešniji. Mi iskreno verujemo da je obrazovanje osnov uspeha svakog pojedinca, ali isto tako znamo da današnje obrazovanje ne odgovara potrebama vremena u kom živimo. Zato se trudimo da ga iz korena promenimo i prilagodimo savremenim generacijama. Između naših vizija i realnosti postoji jedino akcija, koju od 1998. godine dosledno sprovodimo. Ako mislite da ste upravo vi neko ko želi da u tom ogromnom poduhvatu bude deo našeg tima, otvoreni smo da se upoznamo i zajedno menjamo svet obrazovanja nabolje.

LINKgroup, vodeći multinacionalni obrazovni sistem, više od 20 godina uspešno se bavi profesionalnom edukacijom i srednjim i visokim obrazovanjem. Poslujemo na teritoriji Srbije, Bosne i Hercegovine, Rumunije, Republike Moldavije i Sjedinjenih Američkih Država, a putem jedinstvenog e-Learning sistema okupljamo polaznike iz preko 120 zemalja sveta.

LINKgroup obrazovna alijansa okuplja obrazovne institucije: ITAcademy, BusinessAcademy, InternetAcademy, OKschool, Visoku školu za informacione tehnologije, ekonomiju i preduzetništvo – ITEP, Visoku školu strukovnih studija za informacione tehnologije – ITS, Fakultet savremenih umetnosti – FSU, Srednju školu za informacione tehnologije – ITHS, Savremenu gimnaziju, Savremenu osnovnu školu, International School – IS.

U kompaniji koja se neprestano razvija novi, kvalitetni ljudi su uvek dobrodošli, zato vas pozivamo da nam se pridružite na poziciji:

SEO asistent, Beograd

Zaduženja i odgovornosti:

 • analiza kvaliteta i doprinos poboljšanju strana naših domena;
 • analiza naših backlinkova, kao i backlinkova konkurencije;
 • pronalaženje mogućnosti za kreiranje novih backlinkova;
 • organizacija i vođenje aktivnosti u vezi sa kreiranjem novih backlinkova;
 • analiza i unapređivanje on-page i tehničkih elemenata svih naših domena;
 • osmišljavanje i predlaganje aktivnosti koje će unaprediti postojeću mrežu domena;
 • komparativna analiza domena po unapred određenoj listi parametara;
 • redovni monitoring domena;
 • saradnja sa marketing timom;
 • vođenje evidencije određenih SEO parametara;
 • redovno praćenje trendova u SEO industriji.

Kvalifikacije i veštine:

 • iskustvo na istim ili sličnim poslovima;
 • sposobnost lične organizacije i koordinacije različitih radnih zadataka;
 • znanje engleskog jezika.

Prednost imaju kandidati sa osnovnim znanjem HTML-a, WordPressa, alata Google Search Console (nekadašnji Google Webmaster Tool) i Google Keyword i poznavanjem servisa Google Analytics.

Potrebna dokumenta:

 • CV;
 • motivaciono pismo.

Benefiti:

 • rad u profesionalnom i dinamičnom okruženju, koje se neprekidno razvija;
 • nagrađivanje u skladu sa postignutim rezultatima;
 • mogućnost daljeg profesionalnog usavršavanja.

Mi se bavimo jednom od najlepših delatnosti na svetu: radimo sa mladim ljudima, budućim liderima ovog sveta, i pomažemo im da se pripreme za uspeh u životu. Zato tražimo ljude koji su pozitivni, energični i ljubazni. Ako ste takvi, mi možemo raditi zajedno. Ako nemate duh da služite naše klijente, nećete se radovati radu sa nama.

Ukoliko smatrate da ispunjavate navedene kriterijume, pošaljite nam svoj CV sa motivacionim pismom.

Nepotpune prijave neće se uzimati u obzir.

Više o kompaniji možete videti na veb-sajtu: www.link-group.eu

  Ovaj poslodavac odgovara na vaše prijave

  LINK group d.o.o.

  Mi smo LINK group, misijom vođena kompanija. Sa velikom strašću i ambicijom želimo da pomognemo našim korisnicima da postanu uspešniji. Mi iskreno verujemo da je obrazovanje osnov uspeha svakog pojedinca, ali isto tako znamo da današnje obrazovanje ne odgovara potrebama vremena u kome živimo. Zato se trudimo da ga iz korena promenimo i prilagodimo savremenim generacijama. Između naših vizija i realnosti postoji jedino akcija, koju od 1998. godine dosledno sprovodimo. Ako mislite da ste upravo vi…

  Više o poslodavcu

  Podelite oglas

  Podelite na društvenim mrežama

  Direktan link do oglasa

  Konkurs je istekao.

  Prijavite problem sa oglasom

  Ukoliko postoji problem sa ovim oglasom (netačne, neažurne informacije ili slično), molimo vas da nam ga prijavite ovim putem.

  Vaš komentar je vidljiv isključivo zaposlenima sajta Poslovi.infostud.com. Ostavljanjem komentara na ovaj konkurs nećete konkurisati na oglas.

  Oglas za posao je sačuvan...

  Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?