Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Konkurs je istekao.

Vođa magacina gotovih proizvoda PJ Kraljevo

Leoni Wiring Systems Southeast d.o.o.

Kraljevo, Jovana Deroka 4A

31.10.2020.

ugovor puno radno vreme

LEONI Grupa je vodeći, međunarodno priznati proizvođač žica, optičkih vlakana, kablova i kablovskih sistema. Sa više od 95.000 zaposlenih u 32 zemlji širom sveta, mi pružamo priliku zaposlenima da pronađu optimalne uslove za razvoj svojih talenata.

Kao deo LEONI Grupe, LEONI Wiring Systems Southeast d.o.o. osnovan je u Prokuplju 2009. godine. Povećanje potreba u proizvodnji i interesovanja drugih kupaca omogućilo je Leoni odboru da donese odluku o otvaranju nove fabrike u Malošištu (2014) i Nišu (2017). Usled daljeg širenja i povećanog obima poslovanja otvorila se četvrta po redu fabrika u Srbiji sa lokacijom u Kraljevu (2018), u skladu sa tim u potrazi smo za zainteresovanim kandidatima. Naša korporativna kultura, sistem individualne podrške i timski duh čine LEONI najpoželjnijim poslodavcem za ambiciozne osobe otvorene za nove izazove. Vi ste osoba koja voli nove izazove? Unapred se radujemo Vašoj prijavi za otvorenu poziciju u PJ Kraljevo:

Vođa magacina gotovih proizvoda PJ Kraljevo*(m/f/d)

Glavni zadaci i odgovornosti:

 • Obezbeđuje planiranje usluga, ciljeva, kapaciteta, budžeta i koordinaciju specifičnih zahteva u oblasti dodeljenih odgovornosti
 • Podržava i obezbeđuje optimizaciju i standardizaciju novih i postojećih procesa
 • Omogućava nesmetano upravljanje opremom koja se koristi u magacinu
 • Osigurava tačnost zaliha i transfera kao i odgovarajuće skladištenje
 • Pruža podršku  u implementaciji sistema internog toka materijala
 • Odgovoran za upotrebu gasnih i električnih viljuškara i paletara, kao i ručnih paletara na bezbedan način po ljude i opremu
 • Razvija tim i daje predloge za neophodne treninge potrebne za razvoj tima

Uslovi koje kandidati moraju ispunjavati:

 • Minimum VI stepen stručne spreme (poželjno ekonomskog smera)
 • Radno iskustvo u struci od minimum 1 godine
 • Obavezno poznavanje rada na računaru (MS Office)
 • Aktivno znanje engleskog jezika
 • Sposobnost rada pod pritiskom
 • Spremnost na timski rad

Naredni korak:

Ukoliko ste zainteresovani za ovu poziciju, možete aplicirati.

Biće kontaktirani samo kandidati koji uđu u uži izbor.

* Na ljude svih polova se misli uvek jednako; Radi jezičkog pojednostavljenja i bolje čitljivosti u tekstu se koristi samo muški oblik.

LEONI obrađuje podatke o vašim aplikacijama u IT sistemu koji je dosledan u celoj kompaniji i koristi dobavljače stranih usluga. Slanjem prijave pristajete na ovaj postupak. LEONI garantuje zaštitu podataka.

 

logo_13857

  Leoni Wiring Systems Southeast d.o.o.

  Kompanija Leoni Wiring Systems Southeast d.o.o je deo Leoni Grupe, globalnog proizvođača rešenja za prenos energije i podataka u automobilskoj i drugim industrijama. U Srbiji smo od 2009. godine a u naše tri fabrike, u Prokuplju, Malošištu i Nišu proizvode se kablovski setovi za vodeće svetske premium brendove automobila. Završava se izgradnja četvrte fabrike u Srbiji, u Kraljevu, koja će biti najveća fabrika u okviru Leoni divizije kablovskih sistema. Sa 9.000 zaposlenih jedan smo od najvećih poslodavaca ... Saznajte više

  Iskustva zaposlenih

  "Posao je takav da smo upućeni jedni na druge i da je neophodno održavati kontinuiranu komunikaciju. I pored toga što je i moje prethodno radno iskustvo bilo vezano za proizvodnju, moram reći da mi je ... " Pročitajte celo iskustvo

  Beneficije

  • EDUKACIJA, PROFESIONALNI RAZVOJ
  • ZDRAVLJE
  • OBUKE, KONFERENCIJE
  Više o poslodavcu

  Podelite oglas

  Podelite na društvenim mrežama

  Direktan link do oglasa

  Konkurs je istekao.

  Prijavite problem sa oglasom

  Ukoliko postoji problem sa ovim oglasom (netačne, neažurne informacije ili slično), molimo vas da nam ga prijavite ovim putem.

  Vaš komentar je vidljiv isključivo zaposlenima sajta Poslovi.infostud.com. Ostavljanjem komentara na ovaj konkurs nećete konkurisati na oglas.

  Oglas za posao je sačuvan...

  Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?