Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Konkurs je istekao.

Vođa projekta u inženjeringu

Bizlink Technology SRB d.o.o.

Prokuplje

06.06.2024.

ugovor puno radno vreme

Mi se bavimo proizvodnjom napojnih kablova, kablovskih sklopova i sistema i nudimo asortiman proizvoda za priključenje na električnu mrežu i interni prenos energije i signala kompatibilnih sa svim sistemima električne energije koji se danas koriste širom sveta.                                

Za našu proizvodnu jedinicu u Prokuplju, tražimo Vođu projekta u inženjeringu.

Koja bi bila tvoja tvoja zaduženja kod nas:

 • Organizovaćeš inicijalne sastanake za upoznavanje sa projektom 
 • Pratićeš projektne zadatke i vršiti njihovo evidentiranje kroz MS project, organizovaćeš sastanke kako bi se lokalno prezentovali novi zahtevi kupaca i ispratili prethodno zadati zadaci 
 • Raportiraćeš na nedeljnom nivou o stanju projekata vođi proizvodnog tima 
 • Pripremaćeš dokumentaciju za SOP, pratićeš kroz SOP Checklist-u 
 • Bićeš podrška odeljenju za kalkulaciju radi rekalkulisanja proizvoda posle nastalih izmena 
 • Učestvovaćeš u procesu uzorkovanja, predlagaćeš inovacije i tehnička rešenja 
 • Bićeš u komunikaciji i saradnji sa klijentima (kupcima) 
 • Bićeš podrška procesnim inženjerima i tehničarima u implementaciji izmena u serijskoj proizvodnji 
 • Bićeš zadužen za pravljenje promena crteža i dokumentacije proizvoda i upravljanje podacima
 • Pružaćeš potrebne informacije proizvodnim tehničarima za izradu BOM i BOL dokumentacije, crtanje proizvoda i izveštavanje 
 • Pružaćeš osnovne informacije za nabavku materijala proizvoda

Šta bi trebalo da poseduješ?

 • VI ili VII stepen stručne spreme
 • Poseduješ inženjersko iskustvo od minimum 3 godine
 • Da se dobro služiš engleskim jezikom
 • Da poseduješ odlične organizacijske sposobnosti
 • Da ti je MS Office ili Google Workspace okruženje u potpunosti blisko (prvenstveno Excel, Google Sheet)
 • Poželjno je da si vodio/la neki manji tim ili si radio/la na poziciji projektnog lidera u okviru kog si upravljao/la SOP-om

Zašto se priključiti BizLink-u:

Poslujemo na način gde je svaki pojedinac važan i gde ćeš imati priliku da daš lični doprinos u razvoju kompanije. Bićeš u kontaktu sa globalnim najvišim menadžmentom naše kompanije i imaćeš priliku da budeš deo tima koji je usmeren na uspeh. Radimo na građenju pozitivnih poslovnih odnosa i prilika i imamo višedecenijske partnerske odnose sa dobavljačima koji su globalni lideri u različitim industrijama u kojima poslujemo. U BizLink-u, integritet je najvažniji.

O BizLink-u:

BizLink, osnovan 1996. godine i ima sedište u Silikonskoj dolini, SAD. Naši prvi proizvodi bili su kompleti napojnih kablova za IT industriju. Razvojem pouzdanih rešenja za raznovrsne kupce, BizLink se pokazao kao dobavljač od poverenja. Od tada, BizLink je postao raznovrsniji obezbeđujući osnovne komponente, kablovske snopove za interno ožičenje proizvoda za industrije poput IT industrije, industrije motornih vozila, električnih uređaja, medicinske opreme, solarne industrije. Naša misija je da olakšamo međupovezivanje i da postanemo vodeći globalni dobavljač koji nudi rešenja za te namene.

Hvala ti na zainteresovanosti za rad u našoj kompaniji.

Pregledaćemo primljene  prijave u roku od 15 dana od datuma zatvaranja oglasa za posao i kontaktiraćemo kandidate koji uđu u uži izbor.

  Ovaj poslodavac odgovara na vaše prijave
  Konkurs je istekao.

  BizLink Technology SRB d.o.o.

  About BizLink: BizLink, founded in 1996, is headquartered in Silicon Valley, USA. Our very first products were IT industry power cord sets. By developing reliable interconnect solutions for diversified customers, BizLink established itself as a trusted supplier. Since then, BizLink has become more diverse by providing essential components, harnesses and cables to industries such as IT and CE, Motor Vehicle, Electrical Appliances, Medical Equipment, Industrial, Optical Fiber Communications, and Solar.…

  Podelite na društvenim mrežama

  Direktan link do oglasa

  Prijavite problem sa oglasom

  Ukoliko postoji problem sa ovim oglasom (netačne, neažurne informacije ili slično), molimo vas da nam ga prijavite ovim putem.

  Vaš komentar je vidljiv isključivo zaposlenima sajta Poslovi.infostud.com. Ostavljanjem komentara na ovaj konkurs nećete konkurisati na oglas.

  Oglas za posao je sačuvan...

  Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?