Kako izgleda proces regrutacije i selekcije u Grundfosu?

Olivera Cukavac

08. Septembar 2020. 12:49

O

Sam proces započinjemo objavljivanjem oglasa za otvorenu poziciju. Aktuelne oglase za Grundfos možete pratiti na sjatu Infostud, LinkedIn-u ili Grundfosovoj karijernoj stranici:

Koraci u procesu selekcije razlikuju se u zavisnosti od pozicije. Nakon što dobijemo tvoju prijavu, proveravamo da li ispunjavaš uslove konkursa. Ukoliko procenimo da poseduješ određene veštine i da si kvalifikovan za poziciju za koju si se prijavio, bićeš kontaktiran od strane našeg regrutera kako bi obavili online ili telefonski intervju. Veoma nam je važno da ti predstavimo uslove i zahteve pozicije, kako bi bili sigurni da su tvoja i naša očekivanja usklađena. Imaćeš takođe priliku da nam postaviš pitanja i saznaš više o tome šta možeš da očekuješ od Grundfosa. Sledeći korak, ili drugi krug intervjua, podrazumevao bi razgovor sa regruterom i stručnim kolegama iz tima za koji je oglas raspisan. Težimo da se upoznamo sa selektovanim kanidatima i procenimo da li negujemo iste vrednosti. 
Ukoliko se odlučimo za tebe, kontaktiraćemo te sa namerom da ti predstavimo uslove rada i benefite koje Grundfos obezbeđuje za svoje zaposlene, ali i dogovorimo oko početka rada. 
Kandidati koji nisu izabrani, putem maila dobiće obaveštenje da je proces selekcije za njih završen. Biografije svih kandidata koji su se prijavili, na bilo koji naš oglas, ostaju u našoj bazi kandidata čime su već na korak bliže da budu kontaktirani za poziciju koja vise odgovara njihovom profilu.  

Podeli sadržaj

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.