JTI volunteers!

Andrea Račić

26. Maj 2020. 12:41

A
JTI volonteri pomažu zejednici!

U našoj kompaniji, briga o drugima je kohezivni element koji pokreće tim. Bez obzira na međusobne različitosti, sve zaposlene odlikuje solidarnost i želja da zajedno učine nešto dobro. Upravo ta želja rezultirala je brojnim volonterskim akcijama!
 
Prošle godine, organizovali smo akcije sadnje stabala u Beogradu, Senti i Nišu, kao i akciju ozelenjavanja dvorišta Ekonomskog fakulteta u Beogradu u kojoj smo učestvovali zajedno sa studentimaa, a o našoj brizi o životnoj sredini govori i prošlogodišnja akcija čišćenja Ade Huje.
 
Posebno smo ponosni na to što se akcije često organizuju i na inicijativu samih zaposlenih. U decembru, kolege su predložile da podržimo ekonomsko osnaživanje žena donacijom socijalnom preduzeću „Ruke“ u Pančevu. To smo i uradili. Zajedno! Tom prilikom smo učestvovali i u izradi unikatnih proizvoda ove organizacije što je bilo još jedno nezaboravno iskustvo.
 
Iako su volonterske akcije često inspirisane uočenim potrebama društva u datom trenutku, postoje i one koje su svima draga tradicija. Na kraju svake godine, zaposleni u našoj fabrici u Senti uručuju tradicionalnu novogodišnju donaciju Narodnoj kuhinji, gde volontiraju i dele pakete hrane korisnicima. Ove godine, akcijom su bile obuhvaćene i Narodne kuhinje u Beogradu i Šapcu.
 
Zaista smo ponosni na svoje zaposlene koji rado poklanjaju svoje vreme zajednici, a kompanije sa zadovoljstvom podržava nove inicijative.
 
Svaka akcija se dugo pamti i prepričava kao sjajan timski doživljaj, a po završetku jedne uvek se rađaju nove ideje za još dobrih dela.

Podeli sadržaj

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.