Make It Bright!

Tamara Obradović

10. Mart 2020. 19:35

T

Program Make it bright je koncipiran kao takmičenje u kome će učestvovati veliki broj studenata iz više od 30 zemalja, među kojima je i Srbija. Njihov zadatak je da definišu svoje ideje za unapređenje različitih oblasti poslovanja – od novih načina rada usled pandemije, uvođenja inovacija u svakodnevni rad, identifikovanja glavnih izazova poslovanja i predlaganja načina njihovog rešavanja, pa do predloga koji će uvažiti različitosti i povećati inkluziju. 

U okviru programa, JTI želi da podstakne mlade ljude da razmišljaju van okvira, kao i da budu kreativni i inovativni. Učesnici mogu da konkurišu sami kao jedan tim ili u timu od dvoje. Timovima koji budu predložili najbolje ideje biće dodeljeni mentori iz kompanije koji će im pomoći da razviju svoja rešenja, a najbolje ocenjen tim iz Srbije će rešenje predstaviti u finalu takmičenja pred globalnim menadžmentom iz Ženeve. Pobednički tim na globalnom nivou imaće priliku da stekne nove veštine i iskustva na plaćenoj praksi u trajanju od šest meseci, sa mogućnošću da ostane u kompaniji i nakon isteka prakse.

Svi studenti završnih godina osnovnih akademskih ili master studija, starosti do 26 godina, sa dobrim poznavanjem engleskog jezika i manje od dve godine radnog iskustva mogu se prijaviti na konkurs 31. maja 2021. godine, dok se sve dodatne informacije nalaze na sajtu www.makeitbright.com.


Podeli sadržaj

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.