NIS - Naftna Industrija Srbije-logo

NIS - Naftna Industrija Srbije

NIS - Naftna Industrija Srbije-bg

O kompaniji

Naša kompanija je jedna od najvećih energetskih kompanija u jugoistočnoj Evropi i jedan od najvećih poslodavaca u Srbiji. Naš tim broji preko 11000 talentovanih, stručnih i vrednih ljudi, koji su snaga i pokretač razvoja našeg poslovanja, odgovorni građani i sjajne kolege. Mi smo stabilna kompanija koja traje. U isto vreme, verujemo u to da naša budućnost počinje dolaskom svakog novog kolege ili koleginice. Radoznali smo i otvoreni za inovacije, svežinu i energiju koju u naš tim unosi svaki pojedinac i zajedno sa nama nastoji da svakog dana živi naš slogan „Budućnost na delu“.

Priznanja

VRH poslodavac 2020 - 1. mesto

VRH poslodavac 2020 - 1. mesto

Beneficije

Kompanijski popusti

Sport i rekreacija

Porodica i roditeljstvo

Hrana i piće

Timska druženja

Obuke, konferencije

Zdravlje

Nagrade, bonusi, pokloni

Proces selekcije

Pogledajte dva video o procesima selekcije za rad u našoj kompaniji.


Zainteresovani kandidati se za posao mogu prijaviti putem sajta www.poslovi.infostud.com, sajta Naftne industrije Srbije ili mogu predati svoju biografiju na benzinskoj stanici.

Sve korake procesa selekcije za rad na benzinskim stanicama pogledajte u videu.

Nikola i Ivana, regruteri u NIS-u potrudili su se da približe sve faze procesa, koji vas očekuje ako u ovoj kompaniji konkurišete za posao. Prvi krug procesa selekcije je intervju sa regruterom, kako bi se HR upoznao sa iskustvom I planovima za karijeru kandidata, a kandidat sa pozicijom I vrednostima kompanije Nakon razgovora kandidat dobija link za online test. Kakav će test dobiti, zavisi od tipa I nivoa pozicije za koji se kandidat prijavio. Može biti test kognitivnih sposobnosti ili test ličnosti. Drugi krug proseca selekcije je razgovor sa rukovodiocem sektora I regruterom. Detaljnije se razgovara o stručnim pitanjima. Važne su kompetence I isksutvo kandidata, ali I uklapanje u potencijalni tim. Odabrani kandidati dobijaju povratnu informaciju I ponudu za posao, a kandidati koji nisu prošli dalje, dobijaju povratnu informaciju mejlom ili telefonom, najčešće u roku od dve nedelje.

Za više detalja pogledajte video.

Kompanijski brendovi

NIS-logo

NIS

NIS Grupa je jedan od najvećih vertikalno integrisanih energetskih sistema u Jugoistočnoj Evropi 

Društvena odgovornost -logo

Društvena odgovornost

Održivi razvoj ne predstavlja samo strateško opredeljenje NIS-a, već i temeljnu praksu koju neprestano usavršavamo kako bismo unapredili kvalitet života zajednice u kojoj radimo, razvili ljudske i očuvali prirodne resurse.

Naši ljudi-logo

Naši ljudi

Naši zaposleni su naša snaga, a mi se trudimo da osluškujemo njihove potrebe i tako kreiramo agendu sa ciljem da budemo što bolji poslodavac.

Kontakt

NIS - Naftna Industrija Srbije

NIS - Naftna Industrija Srbije

Društvene mreže

Adresa

Narodnog fronta 12

21000 Novi Sad, Srbija

Matični broj

20084693

PIB

104052135

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.