Miloš Perišić

Agilni trener za filijale
Miloš Perišić

"Raiffeisen banka mi je omogućila da se karijerno razvijam i napredujem u podržavajućem i prijateljskom okruženju u kome se cene agilne vrednosti i kultura saradnje i otvorene komunikacije."


Raiffeisen banci sam se priključio 2009. godine kao spoljni saradnik na poziciji Posrednik za kreditiranje u maloprodaji. Rad u agenturi na poslovima promocije bankarskih proizvoda i dovođenja klijenata u vezu sa bankom mi je omogućio da steknem dosta praktičnog iskustva u direktnoj komunikaciji sa klijentima i partnerima banke. Tokom rada razvio sam veštine komunikacije i u svojstvu tim lidera unapređivao i svoje menadžerske sposobnosti. Krajem 2011. godine dobio sam mogućnost da svoj karijerni put nastavim na poziciji Menadžer područja za kreditiranje u maloprodaji u okviru Odeljenja alternativnih kanala prodaje.


Veoma mi je zanimljivo što sam imao priliku da učestvujem u formiranju tima posrednika od trenutka izbora kandidata i njihove selekcije, kroz proces edukacije i osposobljavanja novih članova za samostalan rad i njihov kontinuirani razvoj tokom radnog angažovanja. Celokupno iskustvo predstavljalo mi je veliki karijerni izazov i pravi podstrek za moj lični i profesionalni razvoj. Od samog početka imam bezrezervnu podršku banke u smislu kontinuiranih obuka, radionica, seminara i saradnju sa izuzetno iskusnim kolegama koji su spremni da sa mnom podele kvalitetne edukativne savete što je upotpunilo moje iskustvo i dodalo novu vrednost u profesionalnom razvoju.


Veštine koje sam naučio tokom rada u banci sa prodajnim timovima bile su mi veoma korisne kada sam početkom 2021. godine došao na poziciju Agilnog trenera za filijale i pridružio se timu agilnih entuzijasta. Sada podstičem kulturu deljenja, saradnje, otvorene komunikacije i kontinuiranog razvoja.


Iz mog ugla, dolazak u Raiffeisen banku je dobra prilika da radiš u prijateljskom okruženju koje podstiče kreativnost, timski rad, profesionalni razvoj i pruža ti priliku da daš lični pečat stvaranju novih trendova na bankarskom tržištu.

Ostala iskustva zaposlenih