Darko Marić

Supervizor planiranja proizvodnje
Darko Marić
Sećam se svog prvog utiska kada sam došao na razgovor za posao u kompaniji Swarovski, pozitivno i dinamično okruženje u kome, na prvi pogled, ljudi zrače izraženim osećajem da su deo značajnog i jakog tima.
Ono što pravi ključnu razliku između kompanije Swarovski i drugih kompanija u Srbiji je internacionalno okruženje koje vas konstantno podstiče da učite, da se razvijate i pomerate granice sopstvenih mogućnosti.
Kompanija istinski radi na razvoju zaposlenih, moj lični primer dobro svedoči o tome. Nakon nešto više od godinu dana na poziciji operater u proizvodnji, dobio sam priliku da se dodatno razvijam na poziciji asistenta planiranja proizvodnje gde sam bio odgovoran za praćenje rezultata i planiranje proizvodnje. Nakon toga promovisan sam na poziciju specijaliste planiranja proizvodnje, na kojoj sam dobio priliku da razvijam veštine vođenja tima i motivacije, uz analize postignutih rezultata i detaljno planiranje narednih akcija.
Tokom dosadašnjeg rada u kompaniji Swarovski, uspeo sam da upoznam sjajne ljude, da budem deo izuzetnog tima od čijih sam članova mnogo naučio i sa kojima sam uspešno završio mnogobrojne poslovne projekte. 
 

Ostala iskustva zaposlenih