Telekom Srbija a.d.
Telekom Srbija a.d.

Telekom Srbija a.d.

tu gde ste vi

O kompaniji

Kompanija Telekom Srbija zauzima vodeću poziciju na tržištu telekomunikacija u Srbiji i omogućava jedinstveno i integrisano korisničko iskustvo. Poslujući u Srbiji pod brendovima mts, Supernova i m:SAT TV kompanija pruža usluge mobilne i fiksne telefonije, televizije i interneta. Uvođenjem novih usluga i primenom najsavremenijih tehnologija, kompanija nastoji da omogući globalnu povezanost i da stvaranjem uslova za izvanrednu komunikaciju obogati život lјudi.


Kontinuiranim ulaganjem u dalјi razvoj i modernizaciju telekomunikacione infrastrukture, mreže i usluga, kompanija je u mogućnosti da uspešno odgovori na sve izazove, zahteve i očekivanja korisnika. Takođe, kreirajući nove trendove, kompanija podstiče razvoj novih korisničkih iskustava. Telekom Srbija posluje u okviru Telekom Srbija grupe koja poseduje raznovrsan portfolio telekomunikacionih usluga u više zemalјa u Evropi, opslužujući više od 11 miliona korisnika, dok je globalno prisutna putem prodaje usluga televizije širom sveta.


U proteklom periodu, kompanija je gradila sopstvene kapacitete u domenu produkcije i distribucije ekskluzivnih serijskih, filmskih i sportskih sadržaja. Na taj način, Telekom Srbija je portfoliju vrhunskih usluga pridružio produkciju kvalitetnog dokumentarnog i igranog programa. Taj sadržaj se prikazuje na svim Telekomovim multimedijalnim platformama, kao i na partnerskim streaming servisima i TV mrežama i predstavlјa relevantan i atraktivan sadržaj za dalјu distribuciju širom sveta.

Priznanja

VRH poslodavac - TOP20

VRH poslodavac - TOP20

Beneficije

Proces selekcije

Sva otvorena radna mesta oglašavamo na našoj karijernom sajtu. Da biste se prijavili za neku od otvorenih pozicija, potrebno je da kreirate svoj profil na mts karijernom sajtu. Kako biste uvek bili u toku sa novim oglasima, prilikom kreiranja svog profila imate mogućnost da se prijavite za obaveštenja o novim oglasima za posao i na taj način nećete propustiti priliku da se prijavite za poziciju koja vas interesuje.


Za više informacija o toku selekcije pogledajte naš video.

Vrsta selekcije
Test
Intervju

Kompanijski brendovi

Kontakt

Društvene mreže
Adresa

Takovska 2, Beograd, Srbija

Kontakt
Matični broj

17162543

PIB

100002887