Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Kako je raditi u Sixsentix d.o.o. kompaniji


Ukoliko tražite posao u oblasti Informacionih tehnologija Sixsentix d.o.o. vam može biti zanimljiv za zaposlenje. Kompanija Sixsentix je vodeći ponuđač usluga testiranja softvera, vizuelne analize i izveštavanja, i na taj način pomaže preduzećima da ubrzaju isporuku softvera.

Kako je raditi u ovoj kompaniji saznajte iz iskustva Ivana Ignjatovića, Delivery Manager-a:

„Moja priča u Sixentix -u započela je pre više od pet godina. Bio sam deo prve grupe Test Konsultanata koji su se pridružili Sixsentix-u. Tada nas je bilo samo 10, a sada više od 250. Sixsentix je svake godine rastao u broju zaposlenih i u njihovom znanju, kao i u broju klijenata i projekata. Ono što se nije promenilo jeste pozitivan i gotovo porodičan timski duh koji negujemo od samog početka.

kako je raditi u kompaniji Sixsentix

Pored odlične atmosfere, Sixsentix nudi izuzetne mogućnosti za lično i profesionalno usavršavanje, rad na zanimljivim projektima, mogućnost kratkotrajnog ili dugotrajnog rada u inostranstvu. Zbog toga nije iznenađujuće što je većina kolega koji su istovremeno započeli rad u Sixsentix-u kad i ja, još uvek deo Sixsentix-a. Ponosni smo što smo deo takve jedinstvene i uspešne priče.“

Za više informacija o poslodavcu, iskustvima zaposlenih, beneficijama, kao i o samom procesu selekcije, posetite profil poslodavca.

Podelite na društvenim mrežama

Direktan link do vesti