Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Plaćena letnja praksa za IT-evce u kompaniji "ApexSQL"


"ApexSQL" organizuje plaćenu letnju praksu za studente Informacionih tehnologija sa svih godina studija u okviru kompanije u Novom Sadu, Subotici, Beogradu i Nišu uz pomoć iskusnih mentora koji rade u Apexu.

Letnja praksa će biti održana u periodu dva meseca, od 15.06. do 15.08. tekuće godine sa mogućnošću da se produži na 3 meseca do 15.09.2017. Bićete u mogućnosti da radite na licu mesta, uz mentorstvo iskusnih kolega.

Možete se prijaviti za pozicije:

1).NET developer - za ambiciozne softverske programere
2) General technologist – za sve ostale tehničare koji žele da rade na različitim pozicijama

Uslovi za prijavljivanje:

1) Mogućnost da radite 8 sati dnevno od ponedeljka do petka u jednoj od naših navedenih kancelarija

2) Da ponesete lični hardver (laptot/desktop)

Dodatne beneficije:

1) Ukoliko ne živite u gradu za koji ste dobili praksu, imate mogućnost da odsednete u jednoj od naših kancelarija u Novom sadu, Subotici ili Beogradu do završetka prakse

2) Dobijate zvanični sertifikat ApexSQL za uspešno obavljenu praksu

3) Mogućnost stalnog zaposlenja nakon završetka prakse

Ukoliko si slobodouman i fleksibilan a pritom umeš da upravljaš svojim veštinama tako da proizvodiš određene rezultate, prijavi se na letnju praksu u ApexSQL.

Više o ovom poslodavcu, kao i o aktuelnom prijavljivanju za letnju praksu možete saznati na sledećem linku: http://poslovi.infostud.com/poslodavac/apexsql/1145/article/364

Podelite na društvenim mrežama

Direktan link do vesti