Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Centar za analizu podataka u A1

Promo tekst

Industrija telekomunikacija odavno se pomerila od pukog nuđenja poziva, poruka i interneta, proširujući svoj fokus i na brojne digitalne servise. Razvoj industrije otvorio je brojne mogućnosti kada je u pitanju sticanje novih znanja i veština kao i njihova primena, te je sada veliki broj pozicija koje u skorijoj prošlosti nisu bile mnogo zastupljene u kompanijama - postojali su, tu i tamo, pojedinci koji su nosili određeni deo posla.

Razvoj industrije i novih radnih mesta znači i razvoj karijere i napredak, te vam sa zadovoljstvom predstavljamo jedan od, relativno, novijih timova u okviru A1 SrbijaCentar za analizu podataka.

Centar za analizu podataka A1

Za A1 se može reći da je „data driven“ kompanija – oduvek su postojali timovi koju su ogromnu vrednost donosili uvidima stečenim kroz podatke. Zašto sada posebno ističemo novi tim? Šta to njega razlikuje od ostalih? U pitanju je tim koji se bavi naprednom analitikom, razvojem sistema koji analiziraju ogromne količine podataka, na osnovu kojih se donose brojne poslovne odluke, akcije ili pak unapređenja. Centar za analizu podataka je na usluzi, ne samo A1 kompaniji u Srbiji, već svim A1 kompanijama u okviru naše grupacije koju čini sedam zemalja.

Želimo da proširimo naš tim stručnjaka koji se bavi naprednom analitikom, razvojem softvera, mašinskim učenjem, veštačkom inteligencijom. Pozivamo vas da zajedno radimo na kreiranju što veće vrednosti za sve naše korisnike. Pogledajte trenutno otvorene radne pozicije

Upoznajte se sa našim stručnjacima, njihovom svakodnevicom i pošaljite nam vašu prijavu! #odtebepočinje #makeithappen

Podelite na društvenim mrežama

Direktan link do vesti