Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Počelo prijavljivanje za aprilski ciklus besplatnih IT kurseva


Besplatna i neprofitna škola IT Bootcamp, nastavlja svoj rad i u 2021. godini i to na četiri lokacije: Beograd, Niš, Novi Sad i Kragujevac. U aprilskom ciklusu u ponudi su tri vrste kurseva: Testiranje softvera (QA), Razvoj veb stranica (PHP) i Razvoj veb stranica (JS). Proces prijavljivanja je u toku i završava se u ponedeljak 01.03.2021. u 23:59 časova.

Škola je osnovana od strane individualnih donatora iz dijaspore, a izvodi se u saradnji sa Fondacijom Ana i Vlade Divac. Od njenog osnivanja 2018. godine do danas 49% polaznika je dobilo posao u IT kompanijama, nakon uspešno završenih kurseva prekvalifikacije. Cilj škole je da pruži besplatno znanje populaciji koja nije imala priliku da se formalno obrazuje u sferi informacionih tehnologija. Ona pruža sjajnu šansu motivisanim i vrednim pojedincima koji žele da naprave prvi korak ka IT svetu.

IT Bootcamp je u 2020. godini pokrenuo kurseve u Novom Sadu kao i na Kosovu i Metohiji. U 2021. u program je uključen i Kragujevac, kao novi grad čiji građani mogu da se prijave za besplatne IT kurseve. Zbog situacije sa virusom COVID-19 škola realizuje nastavu onlajn. Kursevi su prilagođeni tržišnim potrebama i praktičnom radu, uz dodatne pripreme polaznika za predstavljanje kompanijama.

Sve o uslovima prijave kao i formular možete naći na veb sajtu www.itbootcamp.rs

Podelite na društvenim mrežama

Direktan link do vesti