Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Na koji način biste želeli da steknete sliku o kompaniji u kojoj želite da radite?

Zbog unapređenja naših usluga prema posetiocima našeg sajta Poslovi.infostud.com, odnosno kandidatima koji traže posao, istraživali smo šta je za njih najrelevantniji izvor prilikom donošenja odluke da se prijave za posao kod određenog poslodavca.

Od njih 886 koliko nam je dalo odgovor na pitanje „Na koji način biste želeli da steknete sliku o kompaniji u kojoj želite da radite?“, čak 528 je reklo da bi to želelo da učini čitajući o iskustvima zaposlenih u toj kompaniji. Da želi da čita savete i vesti o toj kompaniji izjasnilo se 118 posetilaca, a njih 113 da su im najvažnije beneficije koje se nude zaposlenima. Manje odgovora dobile su fotografije radnog prostora i atmosfere (73), intervjui sa HR menadžerima (33) i profili na društvenim mrežama (21).

Datum postavljanja:


Podelite na društvenim mrežama:

 • Komentari


 • Mirjana Babić

  pre 9 meseci i 23 dana

  Uslovi i opis posla i zaduzenje,odnos izmedju kolega i rukovodioca,plata,socijalno,prevoz,putni troskovi (dnevnice),slobodni dani,bolovanja i godisnji odmor
 • Biljana Cejic

  pre 11 mesec i 15 dana

  Upravo gore navedeno : " čak 528 je reklo da bi to želelo da učini čitajući o iskustvima zaposlenih u toj kompaniji. Da želi da čita savete i vesti o toj kompaniji izjasnilo se 118 posetilaca, a njih 113 da su im najvažnije beneficije koje se nude zaposlenima. "
 • olivera jovanovic

  pre 2 godine i 24 dana

  Vazan mi je deskriptivan prostor na mestu rada.. Uredila bi svoj deo prostora po svojoj zelji u dogovoru sa poslodavcem Naravno pomogla mi i kolegama da ulepsaju svoj deo.. dala bi im predloge za njihovo ulepsavanja
 • Suzana Ristic

  pre 2 godine i 1 mesec

  Preko utisaka zaposlenih, ali i kako se predstave na svom sajtu,ili na drustvenim mrezama.

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.