Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Sutra počinje treći regionalni „Virtualni dan karijera i znanja“

Treći po redu online sajam zapošljavanja i obrazovanja - „Virtualni dan karijera i znanja“ počinje sutra, 10. oktobra na adresi www.dankarijera.com i trajaće sve do 17. oktobra 2012. godine. Već tradicionalno, sajam zajedničkim snagama organizuju kompanija Infostud i regionalni portali za zapošljavanje i regrutaciju posao.ba iz Bosne i Hercegovine, kao i moj-posao.net iz Hrvatske.

Posetiocima ovog jedinstvenog sajma zapošljavanja i edukacije, čija je jedna od prednosti mogućnost obilaženja štandova „iz kućne fotelje“ u bilo koje doba dana ili noći, kao i na prethodnom online sajmu, predstaviće se najuspešniji poslodavci iz regiona koji imaju potrebe za novim zaposlenima ali i edukativne ustanove, koje će posetiocima približiti mogućnosti dodatnog obrazovanja i profesionalnog usavršavanja.

Samo neki od učesnika na trećem „Virtualnom danu karijera i znanja“ biće kompanije: Japan Tobacco International, Mozzart, Telenor, IT Academy, Philip Morris International, Drey, Smith Micro Software, First Beat Media, Radio S, Zdravlje Actavis, Ernst & Young, i mnogi drugi.

Svi oni koji traže novi ili bolji posao, moći će da jednostavno i brzo pregledaju ponudu otvorenih radnih pozicija izlagača i prijaviti se na ista, a putem chat-a razgovarati sa vodećim ljudima iz kompanija i edukativnih ustanova i saznati sve detalje o samom radnom mestu ali i procesu selekcije kandidata. S druge strane, poslodavci mogu lakše doći do kvalitetnih radnika sa iskustvom, jer sajam ne podrazumeva fizičko prisustvo, te ga mogu posetiti i zaposleni sa radnim iskustvom, koji inače nemaju prilike ili vremena da posećuju standardne sajmove.

Prva dva Virtualna sajma zapošljavanja posetilo je preko 255 000 ljudi, dok je samo na prethodnom online sajmu posetiocima ponuđeno preko 250 slobodnih radnih mesta.

„Virtualni dan karijera i znanja 2012“, će medijski ispratiti Radio Televizija Srbije, Radio S, dnevni list Press i magazin Profit.

Datum postavljanja:


Podelite na društvenim mrežama:

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.