Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Konkurs je istekao.

NIS Calling - praksa

NIS - Naftna Industrija Srbije

Beograd, Novi Sad, Pančevo, Zrenjanin, Čačak, Kikinda

24.04.2023.

praksa puno radno vreme
Buducnost
NIS Calling
- sedma sezona
Novi SadLokacije:
Beograd
Novi Sad
Pančevo
Zrenjanin
Čačak
Kikinda
Vrsta ugovoraUgovor o praksi
Naša kompanija je jedna od najvećih energetskih kompanija u jugoistočnoj Evropi i jedan od najvećih poslodavaca u Srbiji. Naš tim ima više od 11000 talentovanih, stručnih i vrednih ljudi, koji su osnovna snaga i pokretač razvoja našeg poslovanja. Mi smo stabilna kompanija koja traje. U isto vreme, verujemo u to da naša budućnost počinje dolaskom svakog novog kolege ili koleginice. Otvoreni smo za inovacije, sveže ideje i energiju koju u naš tim unosi svaki pojedinac i zajedno sa nama nastoji da svakog dana živi naš slogan "Budućnost na delu".

Baš zbog toga te pozivamo da nam se priključiš kao polaznik sedme sezone NIS Calling programa prakse!
Ti sada
O tebi
 • Student si treće, četvrte godine ili master student, Rudarsko-geološkog, Mašinskog, Elektrotehničkog, Ekonomskog, Tehničkog, Fakulteta organizacionih nauka, Tehnološko-metalurškog, Saobraćajnog, Pravnog, Prirodno-matematičkog, Fakulteta tehničkih nauka, Hemijskog fakulteta ili Tehnološkog fakulteta.
 • Govoriš engleski jezik i odlično poznaješ MS Office paket
 • Motivisan/a si da karijeru počneš u našem timu
 • Smatraš da je NIS tvoj Calling!
Ti u NIS-u
O NIS Calling
programu
Kako bi se studentima omogućilo više fleksibilnosti za praksu, program "NIS Calling" se od ove sezone zasniva na 480 sati prakse (tri meseca) koju studenti mogu da iskoriste tokom četiri meseca i usklade ih sa obavezama na fakultetu.

Svaki polaznik programa biće dočekan od strane mentora - naših kolega, koji su spremni da budu uz vas od početka do kraja programa. Mentor je tu da ti olakša privikavanje i prve dane programa, ali i da te strukturirano vodi kroz unapred kreiran plan za sve vreme trajanja programa. Takođe, mentor je tu da ti pruži povratnu informaciju i usmeri za dalje ukoliko je to potrebno.

Pored praktičnog angažovanja, imaćeš priliku da se dodatno obrazuješ i razvijaš svoje veštine u okviru Korporativnog univerziteta naše kompanije, čiji su gostujući predavači najugledniji stručnjaci iz zemlje. A više informacija o programu možeš naći na našem sajtu karijere.
 • Lokacija: U sedmoj sezoni NIS Calling će se realizovati u Beogradu, Novom Sadu, Zrenjaninu, Pančevu, Kikindi i Čačku.
Prijavi se
Prijavi se do 24. aprila
U slučaju bilo kakvih nedoumica ili pitanja u vezi sa procesom selekcije ili samim programom NIS Calling, piši nam na hr.selekcija@nis.rs sa naznakom u subject-u maila "NIS Calling - pitanja", a naš tim je tu sa svim odgovorima.

Ako ti sve ovo deluje zanimljivo i misliš da je program NIS Calling pravi korak za tvoju karijeru, pošalji nam svoj CV do 24. aprila.

Tvoje ideje i energija su pokretač naše zajedničke budućnosti!

Srećno!
Facebook
LinkedIn
Instagram
YouTube
  Konkurs je istekao.

  NIS - Naftna Industrija Srbije

  Naša kompanija je jedna od najvećih energetskih kompanija u jugoistočnoj Evropi i jedan od najvećih poslodavaca u Srbiji. Naš tim čini više od 13.000 zaposlenih, koji su snaga i pokretač razvoja našeg poslovanja. Mi smo stabilna kompanija koja traje. U isto vreme, verujemo da naša budućnost počinje dolaskom svakog novog kolege ili koleginice. Radoznali smo i otvoreni za inovacije, svežinu i energiju koju u naš tim unosi svaki pojedinac i zajedno sa nama nastoji da svakog dana živi naš ... Saznajte više

  Iskustva zaposlenih

  "Najlepša stvar ove prakse su, po mom mišljenju, poznanstva. Veoma lepa i korisna poznanstva, kako sa kolegama koji su bili sa mnom na praksi, tako i sa onima sa kojima trenutno radim. "

  Beneficije

  • ZDRAVLJE
  • PORODICA I RODITELJSTVO
  • SPORT I REKREACIJA
  • FINANSIJSKE BENEFICIJE
  • NAGRADE, BONUSI, POKLONI
  • EDUKACIJA, PROFESIONALNI RAZVOJ
  • FLEKSIBILNO RADNO VREME
  • ORGANIZOVAN PREVOZ
  Više o poslodavcu

  Podelite na društvenim mrežama

  Direktan link do oglasa

  Prijavite problem sa oglasom

  Ukoliko postoji problem sa ovim oglasom (netačne, neažurne informacije ili slično), molimo vas da nam ga prijavite ovim putem.

  Vaš komentar je vidljiv isključivo zaposlenima sajta Poslovi.infostud.com. Ostavljanjem komentara na ovaj konkurs nećete konkurisati na oglas.

  Oglas za posao je sačuvan...

  Da li želite da dobijete podsetnik na email pre nego što vaši sačuvani oglasi isteknu?