Pronalazimo i negujemo talente

Ana Glovacki i Zorica Stepanić

11. Jun 2019. 14:42

A
Znamo da se danas nije lako zaposliti nakon završetka fakulteta. Zato svakog leta dajemo šansu mladim ljudima bez radnog iskustva da se kroz tromesečnu praksu upoznaju sa tržištem osiguranja i sa specifičnostima rada u našoj kompaniji. Mnogi od njih su ovu priliku iskoristili na najbolji mogući način – postali su deo našeg tima.
To je samo početak. Pratimo i razvijamo potencijal zaposlenih. U želji da neki od njih postanu budući lideri naše kompanije, osmislili smo Talent menadžment program. Kroz obuku koja se odvija uz primenu savremenih, dinamičnih metoda, rad na projektima i mentorski rad sa našim top menadžmentom, najtalentovanije zaposlene pripremamo da jednog dana postanu lideri naše kompanije. Program za talente nas izdvaja od konkurencije i jedan je od razloga zbog kojeg smo lider na tržištu u različitim vrstama osiguranja.

Podeli sadržaj

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.