Raiffeisen banka
Raiffeisen banka

Raiffeisen banka

Stvarno može

O kompaniji

Raiffeisen banka je jedna od vodećih banaka u Srbiji. Već 22 godine poslujemo na domaćem tržištu i od prvog dana smo prepoznati kao pouzdan partner i kvalitetan poslodavac. Deo smo Raiffeisen Bank International, jedne od najvećih bankarskih grupacija u Srednjoj i Istočnoj Evropi.


Preko 1.500 zaposlenih danas čini tim Raiffeisen banke, u okviru široke mreže sa preko 80 poslovnica širom Srbije i centralom banke u Beogradu. Raiffeisen sistem u Srbiji pored Raiffeisen banke obuhvata i više povezanih pravnih lica: Raifeisen Leasing, Raiffeisen Rent, Raiffeisen Future, Raiffeisen Invest i Raiffeisen Assistance.


Našu misiju transformisanja kontinuiranih inovacija u superiorno korisničko iskustvo, podržavaju zaposleni koje odlikuju saradljivost, proaktivnost, spremnost za učenje i odgovornost. Kultura međusobnog razumevanja, poštovanja i poverenja usmerava nas da učimo jedni od drugih. Dobra timska atmosfera, uvažavanje različitosti i podsticanje novih ideja, čine naše radno okruženje dinamičnim, a dolaskom novih članova tima postajemo još bolji. Kroz hibridni način rada, podsticanje zdravih životnih stilova i brigu o porodici i deci zaposlenih, nastojimo da omogućimo uspostavljanje balansa između privatnog i poslovnog života. Kultura povratne informacije, koju zajednički negujemo, omogućava nam da kontinuirano radimo na svom profesionalnom usavršavanju. Verujemo da je to važno kako bismo rasli i napredovali.


Zaposlenima omogućavamo profesionalni razvoj, unapređenje znanja i veština i priliku za usavršavanje u različitim oblastima kroz našu digitalnu platformu za učenje, interne obuke koje vode naše kolege - eksperti u svojim oblastima i eksterne edukacije i programe koje sprovodimo u saradnji sa najboljim konsultantskim kućama. Pripadnost evropskoj grupaciji omogućava nam da se usavršavamo i u međunarodnim okvirima kroz rotacije i dinamične projekte koje radimo sa kolegama iz drugih zemalja.


Saradnja sa renomiranim fakultetima i studentskim organizacijama omogućava nam da stipendiramo mlade talente, ali i pružimo studentima završnih godina i diplomcima prva radna iskustva i značajne korake u karijeri, u vidu praktičnog rada i mentorske podrške iskusnih kolega.


Uviđamo značaj novih trendova koji transformišu poslovanje. Među prvima smo započeli digitalnu transformaciju našeg poslovanja i uveli agilni način rada, po čemu smo prepoznati kao lider na bankarskom tržištu Srbije. Da bi promena bila uspešna neophodno je da bude praćena zadovoljstvom zaposlenih. Veoma smo ponosni što naše kolege smatraju da im je novi način rada pružio veći osećaj autonomije i odgovornosti, kao i priliku za profesionalni i lični razvoj.


Raiffeisen banka je dobitnik brojnih prestižnih priznanja za „Najbolju banku u Srbiji“, dodeljenih od strane renomiranih finansijskih magazina, kao i dvostruke titule „Najbolja digitalna banka“ kojom ju je nagradio magazin Global Finance. Pored vrhunskih poslovnih rezultata, Raiffeisen banka neguje i odnose uvažavanja i solidarnosti sa širom zajednicom, jer želi da etički i odgovorno pristupi svim segmentima društva, poslovne zajednice, ali i okoline u kojoj posluje. Tokom proteklih više od 20 godina poslovanja u Srbiji banka je svojim donacijama pružila podršku mnogim institucijama, kao i pojedincima kojima je pomoć bila najpotrebnija.

Beneficije

Proces selekcije

Kada pronađete poziciju na koju želite da konkurišete, prvo što treba da uradite jeste da se prijavite i pošaljete svoj CV. Naš tim za selekciju pažljivo pregleda sve pristigle prijave i kontaktira kandidate koji uđu u uži izbor.


Proces selekcije započinje intervjuom koji nam daje priliku da vas bolje upoznamo. Obično traje do sat vremena. Tokom intervjua na kojem prisustvuju predstavnici ljudskih resursa i sektora za koji ste zainteresovani, dobićete priliku da nam se detaljnije predstavite, a razgovaraćemo i o vašoj motivaciji za konkretnu poziciju, aspiracijama u karijeri i neophodnim tehničkim znanjima. Voleli bismo da saznamo više o vama, ali i da vam damo sve informacije koje su vam potrebne da razumete samu poziciju i način funkcionisanja organizacije.


Naredni krug selekcije podrazumeva psihološko testiranje, koje obuhvata testove ličnosti i sposobnosti. U zavisnosti od pozicije, proces selekcije može podrazumevati i tehnički intervju ili test stručnog znanja. Koraci u selekciji mogu se odvijati i nešto drugačijim redosledom. Ceo postupak može se obaviti i u onlajn formatu, bez potrebe dolaska u prostorije banke.


Kandidatima koji su pokazali najveću motivaciju i interesovanje, ali i čije iskustvo i veštine najviše odgovaraju radnom mestu za koje su konkurisali, upućujemo ponudu. Budite i vi među onima koji su započeli ili nastavili da grade svoju karijeru u Raiffeisen banci!

Vrsta selekcije
Test
Intervju
Trajanje selekcije
30
Dana
Krugovi selekcije
2
Kruga

Kontakt

Društvene mreže
Adresa

Đorđa Stanojevića 16, 11070 Novi Beograd, Srbija

Kontakt
Matični broj

17335600

PIB

100000299

Broj zaposlenih

> 1000