Milan

Radnik u magacinu
Milan

Moja radna karijera ovde počela je 2013. godine na sektoru pića, a nakon tri godine napredovao sam na poziciju magacionera. Ova godina mi je jubilarna – deseta. Tokom ovog vremena, razvila se dobra radna navika i sigurnost u poslu i primanjima. Pravila su jasna, ali takođe imamo razumevanja za posebne situacije. Ova kompanija je postala deo mog odrastanja i sada je deo mene.

Iako neki možda smatraju da nema izazova, moje iskustvo na poziciji magacionera pokazuje suprotno. Upravljanje velikim objektom i brojni prijemi robe svakog dana može biti zahtevno, ali srećom, imam fantastičan tim od četvoro kolega u magacinu. Naša saradnja je ključ uspeha, jer se dogovaramo i podržavamo jedni druge.

Takođe, odnosi s ostalim zaposlenima su odlični, jer provodimo veći deo vremena zajedno. Složnost i timski duh su važni, a mi to cenimo.

Najviše volim što je Univerexport domaća kompanija. Da imam više uticaja, ulagao bih više u našu domaću privredu. Osećam se ponosnim što sam deo ovog tima i veselim se budućim uspesima.


Ostala iskustva zaposlenih