Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Atlantic Grupa iz ugla zaposlenih


Kompanija Atlantic grupa koja uspešno posluje na našim prostorima preko dvadeset godina, ima profil na našem sajtu i aktivno zapošljava ljude iz Srbije. Ukoliko vam je ovaj poslodavac privukao pažnju možete konkurisati na otvorene radne pozicije na njihovom profilu.

Osim standardnih beneficija koje u kompaniji pružaju svojim zaposlenima, u Atlantic grupi pružaju i ostale pogodnosti kao što su poseban sistem nagrađivanja, upravljanje talentima i razvojem, mogućnost rada u inostranstvu kao i brojne sportske aktivnosti.

Kompanija Atlantic grupa iz ugla zaposlenih

Svoje iskustvo rada u ovoj kompaniji podelila je sa nama Ivana Đorđević, Korporativna direktorka Upravljanja talentima i razvojem:

„Atlantic Grupa je odlično mesto da obogatite svoju karijeru, jer imate priliku da radite u veoma dinamičnom i diversifikovanom poslovnom sistemu, kako geografski tako i organizaciono. Ono što mi se najviše dopada je preduzetnički duh koji te podstiče da budeš kreativan, ne robuješ konvencionalnom i uzmeš stvari u svoje ruke.“

Ukoliko želite da saznate više o poslodavcu, iskustvima zaposlenih, beneficijama, kao i o trenutno otvorenim radnim pozicijama, posetite profil poslodavca.

Podelite na društvenim mrežama

Direktan link do vesti