Banca Intesa a.d.

Banca Intesa a.d.

Poslovi

Project Manager

Beograd

rok 02.12.2020.

Priznanja

O nama

IZGRADIMO SVET MOGUĆEG ZAJEDNO!
 
Banca Intesa je članica Intesa Sanpaolo, jedne od vodećih bankarskih grupa u Evropi.
 
Naš svet mogućeg zajedno gradimo već 15 godina.
Mi smo prva banka na tržištu više od jedne decenije. 
Naš tim čini oko 3.000 zaposlenih.
Poslujemo sa više od 1,3 miliona zadovoljnih klijenata.
Našu poslovnu mrežu čini više od 150 ekspozitura u gotovo 100 gradova Srbije.
 
Ulaganje u razvoj zaposlenih smatramo jednom od naših najvrednijih investicija i zato razvoj svakog pojedinca pratimo kroz niz inicijativa, počevši od organizovanih Onboarding treninga, preko različitih programa, kao što su Akademija za mali biznis, IT programi, Business Intelligence Community, do razvojnog programa za menadžere. Talente prepoznajemo kako među mladima, koji tek postaju deo organizacije kroz naš Junior program za studente završne godine i diplomce različitih fakulteta, tako i među našim menadžerima odabranim za Treasure Leadership Talent program.

Dobra i dvosmerna komunikacija jedna je od najznačajnijih vrednosti uspešnih organizacija i velikih timova. Upravo zato povezujemo kolege iz svih organizacionih delova naše banke kroz mnogobrojne treninge, razvijamo i širimo koučing kulturu i primenjujemo agilnu metodologiju u svakodnevnom radu. Naša misija je da stalno unapređujemo postojeće programe, primenjujemo nove metode u treningu i razvoju zaposlenih i, paralelno sa razvojem proizvoda i usluga, podržavamo kompetencije naših zaposlenih.

Međunarodni karakter naše banke oslikava se u mogućnosti internacionalne karijere naših zaposlenih i njihovom razvoju kroz različite programe. Pored toga što dugi niz godina podstičemo sticanje novih profesionalnih znanja i razmenu iskustava sa kolegama iz Grupacije, ulažemo i u individualni razvoj zaposlenih kroz International Talent program, koji im pruža priliku da steknu vredno internacionalno radno iskustvo u trajanju od tri do pet godina i dodatna znanja zahvaljujući treninzima najeminentnijih svetskih stručnjaka.

Ulažemo i u promociju sporta i jačanje sportskog duha među zaposlenima, koji su deo internacionalnih sportskih događaja, koje godinama unazad organizuje Intesa Sanpaolo, uključujući Veliku olimpijadu na kojoj učestvuju fudbalske, košarkaške i odbojkaške ekipe banaka članica Grupe, kao i maraton, teniski turnir i biciklizam.

Konačno, deci naših zaposlenih omogućili smo različite pogodnosti. Kroz saradnju sa Fondacijom za internacionalnu obrazovnu razmenu Intercultura, podržavamo program njihovog jednogodišnjeg školovanja u inostranstvu, koji im omogućava da nauče italijanski jezik, žive u drugačijem kulturnom okruženju i steknu nova internacionalna iskustva. Takođe, deca naših zaposlenih imaju mogućnost da, tokom letnjeg raspusta, dve nedelje provedu u Italiji, dok su sportska takmičenja deo redovnih aktivnosti koje Banka i Grupacija sprovode za najmlađe (Italijanski fudbalski kamp, Internacionalna ISBD dečija olimpijada, Košarkaški kamp „Miloš Teodosić“ i drugi sportski događaji).
 

Naši zaposleni

JELENA ŠUBARIĆ, SPECIJALISTA ZA KREDITINI MONITORING I KONTROLU KVALITETA KREDITA

Pridružila sam se timu Banca Intesa 2014. godine, kao saradnik u Sektoru za upravljanje rizicima, gde trenutno i radim na poziciji specijaliste. Tokom rada, učestvovala sam u mnogobrojnim projektima, kako u zemlji, tako i u inostranstvu, unutar ostalih članica naše bankarske grupacije. Trenutno sam deo Intesa Sanpaolo internacionalnog talenat programa, koji ima za cilj profesionalno usavršavanje zaposlenih kroz edukaciju i rad u inostranstvu.
 
Posebno zadovoljstvo u svakodnevnom radu predstavlja činjenica da sam deo tima koji čine divni ljudi, koji doprinose svakom mom uspehu u kompaniji, kao i da se naši odnosi ne zasnivaju samo na kolegijalnosti već i na prijateljstvu.
 
Zadovoljna sam što radim u organizaciji koja pruža mnogo prilika za profesionalni napredak i gde se kroz timski rad teži postavljenim ciljevima.

BORKO BENIN, DIREKTOR EKSPOZITURE

Moj karijerni put u Banca Intesa započet je 2008. godine. Početno radno mesto blagajnika pomoglo mi je da naučim osnove funkcionisanja bankarskog poslovanja, nakon čega sam unapređen u savetnika za mali biznis, potom i u kreditnog specijalistu, a trenutno radim na poziciji direktora ekspoziture.
 
Prodaja, organizacija, upravljanje samo su neke od veština koje sam stekao radeći u ovoj instituciji. Moja predanost poslu i konstantna želja za usavršavanjem unutar sistema koji pruža šansu za profesionalni i lični razvoj doveli su do toga da ubrzo definišem i postavim sebi jasne ciljeve svog karijernog puta. Ispunjava me rad u kompaniji u kojoj se neguje i razvija korporativna kultura, dinamično okruženje, odgovornost i težnja za postizanjem rezultata.
 
"Tajna uspeha u životu nije da čovek radi ono što voli, već da voli ono što radi.“, Vinston Čerčil


JELENA LONČAR, ICT PROJECT MANAGER

Već tri godine, koliko sam zaposlena u Banca Intesa, imam priliku da radim kao član Project Management tima na jednom od najvećih i najznačajnijih projekata banke, što mi omogućava instant učenje, profesionalno napredovanje, kao i da radim s najvećim stručnjacima u zemlji.

Banca Intesa, kao prva banka na domaćem tržištu, predstavlja okruženje gde se svakodnevni poslovni izazovi rešavaju timski i, pre svega, s pozitivnim stavom.
 
Jedan kineski filozof je rekao: „Pronađi posao koji voliš i nećeš morati da radiš nijednog dana svog života.“ Ja sam taj posao pronašla upravo na ovom mestu.

Beneficije

Zaposleni u našoj kompaniji imaju na raspolaganju

Društvene mreže

Facebook
Molimo vas da osvežite stranicu kako bi se upisani feed pojavio. https://www.facebook.com/bancaintesa.rs/
Banca Intesa banca_intesa 02 Dec 2020, 14:17
@ivanziv Poštovani, zamolićemo da nam u DM prosledite detalje i precizirate kojoj ekspozituri ste se obratili povod… https://t.co/DzuXqrCGMM
Banca Intesa banca_intesa 01 Dec 2020, 13:01
@JosUvekOvde Poštovani, svi računi su sada jednovalutni i iz tog razloga Intesa Hit račun više ne poseduje deviznu… https://t.co/2uq76msHiK
Banca Intesa banca_intesa 30 Nov 2020, 12:16
Priključite se prvom besplatnom live koncertu klasične i popularne muzike u okviru projekta „Muzikom kroz muzej“ Is… https://t.co/BPpjwZfRny
Banca Intesa banca_intesa 30 Nov 2020, 10:24
@petsrdjan Poštovani, radi se na uvođenju navedene funkcionalnosti, o čemu će svi klijenti Banca Intesa biti blagov… https://t.co/EkeRWCSf3X
Banca Intesa banca_intesa 28 Nov 2020, 09:30
@DragoSpasojevic Poštovani, zamolićemo vas da nam putem DM-a precizirate situaciju i dostavite podatke u cilju potrebnih provera. Pozdrav

Kontakt

Banca Intesa a.d.

Milentija Popovica 7b, 11070 Novi Beograd, Beograd, SRBIJA

hr_konkurs@bancaintesa.rs

https://www.bancaintesa.rs/top/posao-i-karijera/mogucnost-zaposlenja.83.html

Facebook
Twitter