Deichmann trgovina obućom SRB d.o.o.-logo

Deichmann trgovina obućom SRB d.o.o.

Kao saradnik podržan - kao čovek cenjen.

Deichmann trgovina obućom SRB d.o.o.-bg

O kompaniji

Deichmann je od 1913. godine porodično preduzeće s namerom da i dalje ostane nezavisno. Više nego 100-godišnja istorija je započela u Esenu, u srcu Rurske oblasti. Na tom mestu se još uvek nalazi centrala grupe preduzeća. Preduzeće Deichmann SE danas posluje u preko 4.205 poslovnica, zapošljavajući širom sveta uskoro 43.000 radnika.

Deichmann je vodeće preduzeće u trgovini obućom na nemačkom i evropskom tržištu. Našim velikim izborom obuće za sve uzraste nudimo najobimniju ponudu na tržištu. Mi ne vodimo samo računa o odličnom odnosu cene i kvaliteta, već i o modnim trendovima. Naši “skautovi” trendova stalno pažljivo prate najnovija dešavanja i odmah prikupljaju informacije u vezi razvoja aktuelnih modnih kolekcija.

Pored robnih marki sa velikom tradicijom, kao što su “Elefanten”, “Gallus” ili “Medicus”, naše moderne prodavnice takođe nude i elegantnu i kvalitetnu obuću robne marke “5th Avenue”. Veoma aktuelna je trenutno naša najpoznatija kolekcija Graceland. Za mnoge sportiste patike robne marke “Victory” su u međuvremenu postale deo glavne sportske opreme. Naš asortiman dopunjuju poznate robne marke kao što su – Adidas, Nike, Puma i Kappa. Našim kupcima ne obećavamo samo aktuelnu modu po povoljnim cenama, već i kvalitet i sigurnost prilikom kupovine naših modela.


Koncept trgovine

OD RAJA ZA PRETRAŽIVAČE DO PONUDE SA MODNIM SAVETOVANJEM

Svake godine investiramo milione u otvaranja novih filijala na atraktivnim lokacijama te u modernizaciju naših prodavnica. Naše trgovine opremljene su prema modernim arhitektonskim smernicama. Velike prodajne površine, moderni klima-uređaji i pregledna prezentacija naših proizvoda garant su za udobnost i dobar osećaj pri kupovini. Naše trgovine se nalaze u najposećenijim pešačkim zonama i najboljim šoping centrima, ali i na periferiji.

Prodavnice Deichmann sa modernim sistemom regala pozivaju vas na samostalno i nesmetano pretraživanje našeg asortimana. Već na prvi pogled može se videti koje su cipele dostupne i u kojim veličinama. Ako je potreban modni savet, naši stručni saradnici su na raspolaganju – u zavisnosti od vaše želje i raspoloženja.


Moda

OD ELEGANTNIH DO SUPERMODERNIH

Žene to znaju već dugo: Cipele su završni dodir svakog outfita. Bilo elegantno, moderno ili ležerno − svaki stil i izgled zahtevaju prave cipele, a pri tome se ne radi samo o boji. Deichmann nudi veliki izbor stilova i marki obuće za žene, muškarce i decu, kao i za sport. Naši modni izviđači širom sveta uvek su na tragu nadolazećih trendova. Gledaju modnu scenu, vide buduće stilove na sajmovima, prate dešavanja u modnim prestonicama koja se dotiču najnovijih trendova te otkrivaju šta je u trendu.

Kratki ritam nabavke i stalno aktualizovanje kolekcija omogućavaju brze reakcije na modna strujanja. Tako u naše poslovnice brzo donosimo in modele. Da li je u pitanju za posao prikladan brouge model robne marke Borelli ili su to glamurozne salonke za zabavu robne marke Catwalk, klasične čizme robne marke 5th Avenue ili slatke dečje sandale robne marke Elefanten – mi imamo odgovarajuće cipele za svaku priliku i svaki modni zahtev.

Ne želimo samo prodati sjajne cipele po odličnim cenama; mi, takođe, pružamo našim klijentima odličnu uslugu. Neprestano edukujemo naše osoblje i pratimo kvalitet naših usluga. Uz izvrsnu obuku koju nudimo, naše osoblje može rasti uporedo s kompanijom.

Beneficije

Kompanijski popusti

Našim zaposlenicima i njihovoj porodici nudimo posebne popuste za kupovinu Deichmannove obuće. Deichmannov tim ima mogućnost da koristi popuste sve do 25%.

Program mentorstva

Na početku svog radnog odnosa u kompaniji Deichmann svim se novim zaposlenicima dodeljuje mentor koji novog saradnika/saradnicu vodi kroz početnu obuku. Naši su mentori posebno obučeni za prenošenje znanja i svoju ulogu obnašaju sa velikim stepenom odgovornosti.

Obezbeđena oprema za rad

Svi novi zaposlenici na početku dobivaju odgovarajuću odeću i zaštitne maske te pre početka rada obave obuku iz zaštite na radu.

Zdravlje

Kompanija Deichmann pruža bezbedno i zdravo radno okruženje. Zdravlje je jedan od najvažnijih prioriteta kompanije zato se na tu temu organizuju različite radionice o zdravoj ishrani, vežbanju, pravilnom rukovanju sa teškim teretima…

Porodica i roditeljstvo

U kompaniji Deichmann verujemo da su deca naše najveće bogastvo, zato svakom saradniku/saradnici koji postane roditelj šaljemo na poklon Deichmannove cipelice za prve bebine korake.

Timska druženja

U Deichmannu verujemo da je timski rad jedan od temelja za uspeh kompanije. Zato nastojimo da našim saradnicima pružamo prilike za stvaranje i jačanje timskog duha. To realizujemo organizovanjem različitih radionica, teambuildinga, novogodišnjih proslava i različitih prigodnih druženja.

Obuke, konferencije

Našim zaposlenicima nudimo mogućnost različitih obuka. Već na samom početku rada u kompaniji svaki zaposlenik dobije mentora koji ga uvede u novi posao na profesionalan način. Naši zaposlenici imaju mogućnost učestvovati u radionicama na temu stručnih i mekih veština, a poslednje dve godine imaju i mogućnost da se edukuju putem elektronskog sistema ELMO koji je stvoren posebno za kompaniju Deichmann.

Edukacija, profesionalni razvoj

U našim saradnicima vidimo naš najveći potencijal. Zato nastojimo saradnicima ponuditi radno mesto gde se mogu ostvariti na profesionalnom i ličnom nivou. Našim zaposlenicima pružamo mogućnost da se redovno edukuju na radionicama koje vodi naš vlastiti stručni saradnik za edukaciju. Kako bismo edukaciju napravili još pristupačniju i fleksibilniju, razvili smo i vlastiti kompjuterski sistem ELMO putem kojeg mogu naši kolege i koleginice pridobivati dodatna znanja na temu poznavanja robe, prodaje dodatnih artikala, komunikacije, motivacije … Pronaći pravu osobu sa traženim karakteristikama i vrednostima te njeno zapošljavanje na odgovarajuće radno mesto jedan je od najvećih izazova sa kojim se susrećemo kod regrutiranja novih saradnika.

Proces selekcije

U kompaniji Deichmann posebnu pažnju posvetimo postupku pronalaženja novih saradnika. Svesni smo toga da potražioci posla u svoju prijavu ulože svoj trud i želju, stoga sve pristigle prijave zainteresovanih kandidata tretiramo sa posebnom pažnjom. 

Uobičajen postupak pronalaženja novih saradnika za naše trgovine:

1. korak: Kad se ukaže potreba za zapošljavanjem novog saradnika/saradnice u našim trgovinama, prvo objavimo konkurs na portalu Infostud i na našoj karijernoj stranici www.deichmann-karijera.rs.

2. korak: Uobičajeno konkurs traje 15 dana i u tom periodu prikupljaju se prijave kandidata sa biografijama.

3. korak: Nakon završenog konkursa uradi se selekcija pristiglih biografija.

4. korak: Organizuje se razgovor za zapošljavanje na koji se pozove kandidate čije biografije su ušle u uži krug.

5. korak: Kandidati obave razgovor i nakon razgovora obavešteni su o rezultatima konkursa.

6. korak: Nakon završenog postupka tj. kad je kandidat/kandidatkinja odabran/a i time popunjeno radno mesto, šalje se odgovor svim kandidatima koji su poslali svoju prijavu na konkurs.

Uvek postoji mogućnost ponovne prijave na konkurs. Zato Vas ljubazno pozivamo da pratite sve naše aktuelne objave slobodnih radnih mesta na portalu Infostud i našoj karijernoj stranici www.deichmann-karijera.rs.


Vrsta selekcije

Intervju

Trajanje selekcije

15dana

Krugovi selekcije

2kruga

Kompanijski brendovi

Vesti i Blog

Kontakt

Deichmann trgovina obućom SRB d.o.o.

Deichmann trgovina obućom SRB d.o.o.

Društvene mreže

Adresa

Bulevar Mihajla Pupina 4, 11070 Beograd

Beograd, Srbija

Matični broj

20614048

PIB

106491636

Broj zaposlenih

101 - 250

Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.