Leoni Wiring Systems Southeast d.o.o.

Leoni Wiring Systems Southeast d.o.o.

Poslovi

O nama

Kompanija Leoni Wiring Systems Southeast d.o.o je deo Leoni Grupe, globalnog proizvođača rešenja za prenos energije i podataka u automobilskoj i drugim industrijama. U Srbiji smo od 2009. godine a u naše tri fabrike, u Prokuplju, Malošištu i Nišu proizvode se kablovski setovi za vodeće svetske premium brendove automobila. Završava se izgradnja četvrte fabrike u Srbiji, u Kraljevu, koja će biti najveća fabrika u okviru Leoni divizije kablovskih sistema. Sa 9.000 zaposlenih jedan smo od najvećih poslodavaca u zemlji. Naši zaposleni su naša najveća vrednost i stalno ulažemo u njihovu edukaciju i razvoj i unapređenje uslova i kojima rade.

Naši zaposleni

Mirko Banković, Vođa tima pripreme montažne table Proizvodna jedinica Kraljevo

Posao je takav da smo upućeni jedni na druge i da je neophodno održavati kontinuiranu komunikaciju. I pored toga što je i moje prethodno radno iskustvo bilo vezano za proizvodnju, moram reći da mi je zapravo prilika da radim u Leoniju omogućila ispunjenje mojih očekivanja.

Dragana Mitrović, Radnik na izradi prototipova Proizvodna jedinica Niš

Ponosna sam na to što sam u firmi od početka njenog rada, punih deset godina. Mislim da to nije mala stvar i da nema bolje od ovoga. Ako voliš posao koji radiš, uvek ćeš biti zadovoljan, tako učim i ćerku koja takođe radi ovde i koja počinje polako da me u nekim stvarima i nadmašuje.

Sandra Anđelković,
Ekspert za upravljanje metodama kvaliteta Leoni Srbija

 Ja sam odgovorna za bezbednost naših proizvoda. Moj zadatak je da pratim, analiziram i ukažem da li u proizvodnji i u našem proizvodu koji se ugrađuje u automobil postoji nešto što bi moglo da predstavlja rizik koji može da dovede do ugrožavanja bezbednosti krajnjeg korisnika.

Beneficije

Zaposleni u našoj kompaniji imaju na raspolaganju

Video

Društvene mreže

Facebook
Molimo vas da osvežite stranicu kako bi se upisani feed pojavio. www.facebook.com/LeoniSrbija/

Kontakt

Leoni Wiring Systems Southeast d.o.o.

Pane Đukića 1, Prokuplje, SRBIJA

info-serbia@leoni.com; posao.rs@leoni.com

www.leoni-serbia.com

+381(0)27 319 -148; +381(0)18 4157-153; +381(0)18 3401-207; +381(0)36 242-126
Facebook
Twitter