DARe program

OTP banka
OTP banka
02.02.2022

Za našu banku je važno da zajedno rastemo, razvijamo se i usavršavamo. Držimo naše strateške ciljeve stalno u fokusu i svesni smo promena kroz koje prolazimo. Baš zato smo kreirali poseban DARe program namenjen našim talentima.


Želimo da kroz ovaj program prepoznajemo naše nosioce promena i da im pružimo priliku da se dodatno osnažuju u oblastima i kompetencama budućnosti kao što su agilnost, rezilijentnost i digitalizacija, koje prepoznajemo kao strateške okosnice razvoja.


Svesni smo da u današnjem trenutku razvoj dobija nove dimenzije i zato je pored posebnog fokusa na sadržaj programa, samo iskustvo učenja oblikovalo naš DARe program. Želeći da omogućimo fleksibilnost, ali i podstaknemo self-learning kao boost mehanizam, program je realizovan kroz različite inovativne metode, digitalne platforme i alate. Od video igrice za unapređenje upravljanja sobom i drugima do anagažujućih edukativnih sadržaja, učesnici programa u potpunosti samostalno prolaze kroz putanju koja im je dodeljena. U skladu sa raspoloživošću i afinitetima, biraju dinamiku i vreme učenja, a pristupaju sadržajima sa bilo kog uređaja.


Verujemo da razvoj nije jednosmerna ulica i da sami možemo da pravimo korake koji nas vode tamo gde želimo da budemo.

Ostali blog tekstovi poslodavca