Nelt Grupa dobitnik priznanja za strateški doprinos društvu i akademskoj zajednici

Nelt Co
Nelt Co
31.08.2023

Kompaniji Nelt uručena je Zahvalnica za strateški doprinos celokupnom društvu u akademskoj 2022/23. godini od strane najvećeg Udruženja konsalting profesionalaca, industrijskih eksperata i studenata u Jugoistočnoj Evropi Business Case Association Southeast Europe.

Ovo priznanje uručeno je Bojani Mucić, izvršnoj direktorki za ljudske resurse i Mariji Ilić, supervizorki za privlačenje i selekciju kadrova, koje su ispred Nelt Grupe prisustvovale godišnjoj konvenciji Udruženja, održanoj na Fakultetu organizacionih nauka.

Događaj se organizuje sa namerom da okupi i nagradi partnere iz akademskog, javnog, privatnog i startup sektora. Ovogodišnjoj konvenciji prisustvovalo je preko 150 stručnjaka, akademika i studenata, a nagrade je uručio Nemanja Jevtović, osnivački partner Business Case Association Southeast Europe.

„Naša kompanija dugi niz godina ulaže u razvoj edukacije i znanja mladih talenata, kao i društva u celini. Ovo priznanje je samo jedna od potvrda da smo na pravom putu. U narednom periodu nameravamo da dodatno razvijemo i unapredimo saradnju sa akademskom zajednicom kroz različite projekte koje u ovom trenutku pripremamo“, izjavila je Bojana Mucić.

Ostali blog tekstovi poslodavca