Čuvam sebe i druge

Neoplanta DOO Novi Sad
HR tim
02.02.2017
Da je izraz „bezbednost na prvom mestu“ za nas način rada, a ne samo fraza, govori činjenica da smo u maju 2019. godine povodom obeležavanja Dana bezbednosti organizovali takmičenje u pružanju prve pomoći u saradnji sa Crvenim krstom Novog Sada. 
Kolege su pozvane da prijave svoje ekipe, odaberu kreativna imena, odrede kapitene, takmiče se, a uz to se i dobro zabave.
Najpre su svi prijavljeni prošli obuku za pružanje prve pomoći, a stečeno znanje su imali prilike da primene na postavljenim poligonima. Tako je ukupno 60 zaposlenih podeljenih u 12 timova pružalo pomoć povređenima u saobraćajnoj nezgodi, u padu sa skele, vršili su reanimaciju, i sanirali povrede nastale na fudbalskoj utakmici. Dok su prolazili poligone, volonteri Crvenog krsta su bili u ulozi sudija i ocenjivali zaposlene.
Vrata naše kompanije bila su otvorena i za članove porodica i prijatelje naših zaposlenih koji su aktivno navijali za učesnike takmičenja dok su svi prisutni uživali družeći se uz hranu, osveženje i tombolu.
Čestitamo pobednicima i podsećamo sve da brinući o sebi, brinemo i o drugima!

Ostali blog tekstovi poslodavca