Zašto mi?

Neoplanta DOO Novi Sad
HR tim
13.12.2018
Pitate se šta vam to možemo ponuditi?

U sklopu kompleksa imamo svoj restoran domaće kuhinje gde naši kuvari svakodnevno pripremaju ukusna jela za zaposlene. U saradnji sa privatnom poliklinikom svakog meseca naši zaposleni mogu da obave besplatne specijalističke preglede u prostorijama kompanije, a ostvaruju i popust na usluge lekara u prostorijama klinike.
Deca naših kolega svake godine nestrpljivo očekuju Dečiji dan – najveseliju manifestaciju za najmlađe. Ništa manje nisu uzbuđeni ni uoči Nove godine, kada na predstavi organizovanoj posebno za njih dobijaju poklone od Deda Mraza. Ni “stariji” ne ostaju uskraćeni za poklon – njih očekuje paket ukusnih Neoplantinih proizvoda, poznat kao “slavski paket”.
Takođe, svake godine biramo zaposlene koji su ambasadori naših korporativnih vrednosti, odnosno one koji su uspeli da se izdvoje svojom marljivošću i poštovanjem timskog rada.
Kvartalno objavljujemo interni časopis "Naša Neoplanta" u kojem zaposleni mogu pročitati novosti iz poslovanja, priče o uspesima naših zaposlenih, savete za razvoj karijere, intervjue, zanimljivosti.
Naše drage koleginice na Dan žena dobijaju simboličan poklon od kompanije. Nagrađujemo zaposlene za stupanje u brak i rođenje deteta, za proslavu jubileja – 10, 20 i 30 godina rada u Neoplanti, kao i odlazak u penziju. Koleginice koje imaju troje ili više dece i uspešno balansiraju između poslovnog i privatnog života, takođe dobijaju jednokratnu pomoć.
Ukoliko se bavite sportom (ili samo želite da se družite) možete se priključiti i timovima koji učestvuju na Radničkim sportskim igrama, ili se jednostavno opredeliti za neku vrstu sportske aktivnosti koju vam obezbeđuje kompanija.

Mogućnosti su velike, stoga napravite korak i pridružite se našem timu! :)

Ostali blog tekstovi poslodavca