Poslovi.infostud.com koristi kolačiće kako bi vam pružao najbolje korisničko iskustvo. Nastavkom korišćenja sajta smatraćemo da ste saglasni sa korišćenjem kolačića. Saznajte više.

Vesti o zapošljavanju

Najnovije vesti


IT kompanija Shyft organizuje Open day u Novom Sadu

IT kompanija Shyft organizuje Open day u Novom Sadu IT kompanija Shyft Moving organizuje Dan otvorenih vrata u Novom Sadu, u četvrtak 19. septembra.

| 0 detaljnije

Saznajte više o mogućnosti zaposlenja u Sloveniji na Sajmu zapošljavanja u Beogradu

Saznajte više o mogućnosti zaposlenja u Sloveniji na Sajmu zapošljavanja u Beogradu Sajam zapošljavanja, tokom koga će slovenačke kompanije predstaviti svoju delatnost i pozicije otvorene za radnike iz Srbije biće održan u beogradskom Sava centru 19. septembra 2019. godine.

| 3 detaljnije

DRIVE konferencija: Budućnost HRM-a je ovde i sada

DRIVE konferencija: Budućnost HRM-a je ovde i sada Kompanija Kolektiv – Posao.ba organizUJE desetu po redu DRIVE konferenciju, najveću regionalnu konferenciju o liderstvu i talent menadžmentu 03. oktobra u Hotelu Hills u Sarajevu.

| 0 detaljnije

Počeli kao mali, porodični biznis, a sada oblače svetske prvake

Počeli kao mali, porodični biznis, a sada oblače svetske prvake Ovo je priča o tome kako stvoriti svoj biznis i brend u oblasti privrede u kojoj već godinama, sav “kolač” dele multinacionalne korporacije, dok se vrednosti ugovora koje sklapaju mere milionima.

| 0 detaljnije

Priče iz prve ruke – kako zaista izgleda posao magacionera u Šimanovcima

Priče iz prve ruke – kako zaista izgleda posao magacionera u Šimanovcima Kako je Atlantic Grupa objavila oglas za zapošljavanje magacionera, odlučili smo da sami proverimo šta kažu o tom radnom mestu ljudi koji već tamo rade. Pročitajte njihova iskustva.

| 2 detaljnije

Biciklom do posla - put do boljeg zdravlja i očuvanja životne sredine

Biciklom do posla - put do boljeg zdravlja i očuvanja životne sredine Bilo da želite da poboljšate kondiciju, unapredite zdravlje, uštedite novac, ili pak brinete o životnoj sredini, vožnja biciklom do posla može biti jedna od najboljih odluka koju ćete doneti.

| 4 detaljnije

Vesti o poslodavcima


Obuka zaposlenih u Digitec Galaxus d.o.o.

Obuka zaposlenih u Digitec Galaxus d.o.o. Kandidati koji traže posao preko našeg sajta i zanimljiv im je rad u Digitec Galaxus, u nastavku teksta mogu saznati zašto je u ovoj kompaniji važan trening i obuka zaposlenih.


Kompanija Promont iz ugla zaposlenih

Kompanija Promont iz ugla zaposlenih Kandidati koji traže posao preko našeg sajta, a interesantan im je rad u oblasti uslužnih delatnosti, u nastavku teksta mogu pročitati kako je raditi u kompaniji Promont Group.


Kako je raditi u kompaniji Intens

Kako je raditi u kompaniji Intens Ukoliko ste u potrazi za zaposlenjem u oblasti programiranja, saznajte više o poslodavcu Intens d.o.o. i priključite se njihovom timu od oko 60 informatičkih inženjera specijalizovanih u vodećim tehnologijama: Java open source, Microsoft .Net, mobile (Android, iOS) i PHP. 


Kakav je poslodavac Hyperoptic Ltd

Kakav je poslodavac Hyperoptic Ltd Kompanija Hyperoptic započela je sa radom 2011. godine. Prepoznatljiva je po tome što je pokrenula veliku gigabitnu mrežu u Velikoj Britaniji, pružajući vezu bržu od prosečne. Kako je raditi u ovoj kompaniji saznajte u nastavku teksta.


Comtrade iz perspektive zaposlenih

Comtrade iz perspektive zaposlenih Ukoliko tražite posao u oblasti Informacionih tehnologija Comtrade vam može biti zanimljiv za zaposlenje. U nastavku teksta možete saznati kako je raditi u ovoj kompaniji.


Pogledajte ostale vesti

Video vesti


We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.