Pretraga

Kad posao traži zaposlenog

| 0

Uprkos tome što je stopa nezaposlenosti u Srbiji iznosila 12.9% u trećem kvartalu 2017, podaci sa aplikacije Poslonaut, koja omogućava da poslodavci i oni koji traže zaposlenje lako pronađu jedni druge, kažu da postoje i oni poslovi za koje se teško pronalaze zaposleni.

Nezaposlenima visina plate najbitniji kriterijum na radnom mestu, zaposlenima bitniji međuljudski odnosi

| 0

Kada su u pitanju nezaposlene osobe koje traže posao, najbitniji kriterijum pri izboru kompanije za koju će raditi je novac, odnosno visina primanja. Kod zaposlenih osoba koje žele da menjaju firmu, najbitniji kriterijum su međuljudski odnosi, a odmah uz njih i priznanje za obavljeni rad, dok je plata tek na četvrtom mestu.

Prilika za zaposlenje na skoro 250 radnih pozicija

| 2

Svi oni koji traže posao, ali i šansu da steknu prvo radno iskustvo mogu od 11. do 18. oktobra da posete osmi regionalni online Sajam zapošljavanja i obrazovanja "Virtualni dani karijera i znanja 2017.".

Sve više posla za inženjere,kuvare, frizere i automehaničare

| 0

U prvih šest meseci 2017. beleži se porast broja oglasa za zapošljavanje od skoro 8 % u odnosu na isti period prošle godine i to u proizvodnji, uslugama, administraciji i kreativi, pokazuju podaci sa sajta Poslovi.infostud.com.

Za zanimanja iz ovih oblasti u prvoj polovini ove godine bilo je 7.851 oglasa, dok je za prvih šest meseci 2016. bilo 7.297 ponuda za zaposlenje.

Ovaj trend beležimo od 2009. godine kada je ponuda poslova za određena zanimanja višestruko uvećana

Za 7 godina, 6 puta porastao broj IT oglasa: Puno posla, nedovoljno stručnjaka

| 0

Gotovo šest puta za poslednjih sedam godina povećao se broj oglašenih poslova u IT sektoru preko portala Poslovi.infostud.com, od čega je najveći rast bio upravo prošle i pretprošle godine.

Završen prvi Letnji Hakaton

| 0

Prvi letnji hakaton u organizaciji Poslova InfostudHello World-a i Poslonauta završen je nakon 24h programiranja u prostorijama Playground-a.

We are sorry to inform you that English version of our website is not currently available.

If you are an employer, all the information about ad prices and conditions of job publishing can be found here.

Feel free to call us +38124.41.55.615 or contact us by email poslovi@infostud.com.